tirsdag den 20. december 2011

Ravelry og mig

De første mange gange jeg hørte om Ravelry var jeg noget tilbageholdende - puha engelske opskrifter, kunne jeg finde ud af det? Og hvordan gør man? Og er det ikke bare en tidsrøver?
Så blev jeg alligevel lidt hooked på at søge efter opskrifter og hos Fandango fik jeg hjælp til nogle engelske opskrifter.
Jeg fik meget glæde af at kunne følge andres projekter og begyndte nu at lægge min egne projekter ind, men lægge mit garn ind, Nej det var for meget. Men tanken modnedes...
Jeg besluttede, at lægge alt hvad jeg købte og så startet derfra - ja hvis du kigger på mit stash kan du se at jeg nu har lagt meget af mit lager ind. Ikke det hele for jeg har meget og rester på under et nøgle kommer ikke ind (siger jeg nu :-)). Jeg kan god se, at du har ret, Tine, det giver et super godt overblik over det garn man har når man skal lave noget og jeg kan også finde inspiration til projekter ved at kigge på mit stash. Så det har taget noget tid, men nu synes jeg ete er givet godt ud. Faktisk har jeg mere, men det vil blive stashed i et noget langsommere tempo.

Hos Fandango har vi flere gange snakket om hvad Ravelry betyder, man kan ikke finde en oversættelse hos Google translate.
Men den anden dag læste jeg en mail fra Knitting daily, hvor der stod: "unravel and then use the yarn for another prioject...". Ja, så tænker jeg at det betydre at trævle op, jeg googlede unravel og det kom frem som trævle.  Så måske det betyder trævlerier eller sådan noget?

1 kommentar:

  1. jeg havde det også super svært med ravelry i starten.. de engelske forkortelser osv.. men en skøn veninde, forklarede mig meningen med galskaben og nu vil jeg hellere have engelske opskrifter end danske :) Der er også ord jeg har arvet fra engelske opskrifter.. som center stich, ved ikke engang hvad det hedder på dansk.. Det er et skønt sted.

    SvarSlet