mandag den 12. december 2011

Huekonkurrencen

I går blev det også offentliggjort hvem der havde vundet i huekonkurrencen - og vinderen er flot mønsterstrikket hue med bl.a får - jeg har desværre ikke et billede af huen, på mit lange billede far igår ses den ikke så tydeligt, men det var en værdig vinder.
Men også en af mine huer blev præmieret - jeg blev placeret i gruppen som fik en 6-10. præmie og det er jeg rigtig glad for: Jeg vandt et gavekort på 50 kr. og de skulle selvfølgelig straks omsættes.

I Fandango lå en helt ny bog i vinduet og en bunke på disken: Naturlig strik af Ingalil Johansson og Ewa K. Andinsson, bogen har mange fine modeller og jeg var ikke den eneste som købte bogen.

For ikke så længe siden hørte jeg om magnettavler, det er en magnetisk tavle, som vist er lavet til broderi mønstre. Ideen er at man lægger sit mønster på tavler også er der en slags lineal som viser hvad man strikker på. Den valgte jeg også at købe.

1 kommentar:

  1. Gode køb du har gjort, magnettavlen er uundværlig hvis man strikker mønsterstrik, og bogen er allerede på min ønskeliste.

    SvarSlet