lørdag den 3. december 2011

Ny Karla

Så blev min helt egen Karla også færdig og jeg er rigtigt glad for - jeg har brugt ca. 226 gram - fordelt på ca. 188 gram grå og 38 gram pink - jeg har strikket på p. 3½ i Jünik Supersoft fra Fandango. Jeg har strikket str. XL.

I får lige et gine-billede, da jeg ikke lige har en fotograf hjælper hjemme, men når det er muligt får jeg taget et billede med indhold til bloggen.

Nu er jeg jo ret kuldskær og går og overvejer at strikke en cardigan i samme grå frave som kjolen. Men jeg overvejer meget hvilken model af cardigan der vil klæde denne model bedst. De klassiske med rid forneden vil ikke gøre sig så godt - måske noget med retstrikkede kanter. Hvad synes I?

5 kommentarer:

 1. Hvor er den sød! En cardigan, siger du.....tja, jeg er lige blevet færdig med På Skrå fra Feminin strik - den er utrolig sød og så er den åben for neden - altså uden rib
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Wauv hvor er den flot :-) Glæder mig til at se hvilken cardigan model du vælger.
  God lørdag
  Majbritt

  SvarSlet
 3. Den er blevet super flot din Karla. Det er nogle gode farver du har valgt, som passer til alt.
  Jeg tror jeg ville vælge en cardigan/overdel med rundede forstykker, f.eks. en bolero.

  SvarSlet
 4. enten en kort boleroagtig eller en lang lidt vesteagtig med vidde forneden, enten ret-rillekant eller en ombukket kant. ærmer der er løse ved håndledet.måske en kort slå-om model (v-hals så striberne ses), det kan jeg ikke lige gennemskue

  SvarSlet
 5. Jeg har selv overvejet at strikke Helga Isagers Vanilla netop til brug sammen med min Karla.

  Skal bare lige tage mig sammen til at slå op til den; sådan en cardigan er jo et projekt med mange vrangmasker som ikke lige er min livret :-)

  SvarSlet