søndag den 29. september 2013

Så blev Lucy endelig færdig...

Jeg forelskede mig i Lucy fra Misty fra jeg så den første gang og har kredset om den i lang tid. På et tidspunkt faldt jeg for garnet Granite og nu blev garnet efter lange overvejelser koblet til mit længe ønskede projekt Lucy.

Jeg startede 7. juni og på grund af pindestørrelsen (4,5) gik det hurtigt, men alligevel synes jeg ikke den skulle med på ferie. Jeg kan huske noget om at jeg ikke syntes at det var bådstrik med mønstret og alle indtagningerne. Vores sommerferie var delt op i 2 * 2 uger og jeg strikkede i ugen imellem disse 2 ferier.

Efter mit uheld var jeg meget i tvivl om min strikkefasthed, så den måtte vente. Jeg købte dog nogle knapper til den. Senere synes jeg bare ikke det var den jeg skulle strikke på - f.eks. var Skovtur vigtigere.

Man så fornylig blev jeg kontaktet på facebook - der var bud efter mine rester og så måtte jeg jo have gang i den, så jeg vidste hvor meget jeg fik til overs. Mange tak for det.

Trøjen er ikke blevet som jeg havde forestillet mig, men den er ganske fin - hyggelig lidt tung i det, så den skal nok blive brugt, men endnu en Lucy kan godt ske at dukke op på mine pinde.

Knapperne er ligeså fine som jeg havde forestillet mig :-)
4 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet fin!
  Men jeg kender godt det med at man ikke selv er helt tilfreds.
  Måske i noget andet garn?

  SvarSlet
 2. Herfra ser den fin ud, men som Tine, så kender jeg også det der med ikke at være helt tilfreds med det færdige resultat :-)

  SvarSlet
 3. den er blevet rigtig fin, og smukke knapper

  SvarSlet
 4. Ja, den ser jo fin ud "ude fra", håber du bliver tilfreds med tiden eller finder en, der kan aftage den, så du kan strikke en ny :-)

  SvarSlet