lørdag den 15. december 2012

Ærø endelig færdig

Efter mange besværligheder er min Ærø nu færdig.

Fandango havde ikke helt præcist det rigtige garn på hylderne stadig væk, måske er det bare indfarvningen som er anderledes. Man kan altså godt se at det andet ærme er anderledes, men det får være, jeg skulle nemlig have ro fra dette projekt, jeg vidste jeg ikke ville trævle op igen. Jeg har sat guldfarvede knapper i, så kan de måske aflede opmærksomheden fra det uheldige ærme.

Jeg havde købt garn til at lave 2 ens ærmer, men jeg enig med mig selv om det hverken ville gøre fra eller til at de begge var forskellige fra kroppen. Jeg kan jo altid bruge trøjen herhjemme.
Jeg synes det er en rigtig flot model, faktisk lidt uniformsagtig, hvilket endnu engang berettiger de gyldne knapper. Derfor ved jeg også at engang når jeg får ro på denne oplevelse strikker jeg den igen også er jeg sikker på hvor meget garn jeg skal bruge :-)

Til dem der ikke kender modellen er opskriften fra Annette Danielsens bog "Kunsten at strikke en Ø". Jeg har brugt 224 gram Supersoft og 351 gram Drops Alpaca.

Jeg har kun en kommentar mere: strik den bare!

6 kommentarer:

 1. Den ser lækker ud og sikkert dejlig varm. En flot farve du har valgt. Det med indfarvningen er en skam, men måske er det kun dig selv der ser det.

  SvarSlet
 2. På billedet kan man jo ikke lige se, at der er forskel på ærmerne - den ser bare utrolig fin ud og har et meget elegant snit :-)

  SvarSlet
 3. Fantastisk smuk model .
  Og dit farvevalg er også rigtig flot.
  Elegant
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Det er en rigtig flot model med flot snit:-)

  SvarSlet
 5. Jamen, jeg strikker den da bare :-) Den har stået på den uendelige to-do-liste længe og venter bare liiiige på at de der 10-12 andre ting bliver færdige!

  Den er simpelthen så flot, Susanne! På billedet kan man jo overhovedet ikke se forskel på ærmerne og mon ikke du sagtens kan bruge den i byen også?

  SvarSlet
 6. Sikke en flot taljemarkering. Jeg synes trøjen ser flot ud.

  SvarSlet