søndag den 2. december 2012

Praktisk strik

Når Lars går nede på Egå Marina og ordner båd, så bliver han kold, både fødder og hænder. Det med fødderne må han ordne med en skoforretning, men angående hænderne fik jeg en idé om at det kunne hjælpe med fingerløse vanter. De er nu strikket.
Jeg havde et nøgle, som er teflonbehandlet og dermed vandafvisende og det ville nok være fint når man går og arbejder. Da jeg kiggede garnforbrug mente jeg ikke der var nok garn til begge vanter, så jeg fandt noget alpaca, som jeg har brugt i ribben - det er blødt og varmer. Nu er jeg spændt på at høre om det hjælper.

Jeg har brugt 36 gram Hauk og 15 gram Drops Alpaca - opskriften er fra Ravelry.

7 kommentarer:

 1. De ser helt enkle og rigtig fine ud. Dem kan han kun blive glad for.

  SvarSlet
 2. Hvor Søren finder man sådan noget teflonbehandlet garn henne ? Har aldrig hørt om det, men har jo huset fyldt med frysende udendørs arbejdende mandfolk. Så mon ikke jeg kunne score nogen point med sådan nogen vanter.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla,
   Hauk er et garn fra Dalegarn, som jeg oprindeligt har fået hos Fandango, men jeg ved Fandango ikke fører det længere. Så det må være Dalegarn-forhandlerne man skal have fat på.
   Jeg tror også man kan score nogle point med det garn her.
   Jeg skal nok lige holde øje med hvor man evt. kan købe det.

   Slet
 3. Hmm jeg. Prøver lige at høre Helle i Garn 10 hun forhandler dalegarn. Tak

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre ar jeg fået at vide fra Dalegarn at garnet ikke længere findes.

   Slet
 4. Teflonbehandlet garn, det har jeg aldrig hørt om, men det lyder som en god ide. Jeg er spændt på at høre, om det luner.

  SvarSlet