søndag den 9. december 2012

Cardigan overvejelser

I foråret vandt jeg denne dejlige præmie og selvom der var en flot opskrift med, vidste jeg at garnet skal bruges til en cardigan.

Jeg vil gerne have en enkel cardigan, hvor knapperne bliver pynten. I torsdags fandt jeg så knapperne, som jeg vil bruge.


Jeg er faldet for Annette Danielsens "Lyse nætter", men den har en strikkefasthed på 28 m og 36 p og mit fine garn har en strikkefasthed på,21 m og 28 p. Da AD beskriver række for række kan jeg ikke lige overskue om det vil gå godt. jeg tror den skal regnes helt om og det gider jeg ikke rigtigt lige nu.

Så formiddagen er brugt på at lede efter opskrifter og jeg har fundet følgende frem, som jeg overvejer:


Coco er nok for mønstret til knapperne og jeg synes ikke jeg har fundet helt, helt rigtige. Har du nogle gode ideer til den strikkefasthed?

Hvad skal jeg så strikke denne søndag? Måske ærmet til min Ærø - den har jeg jo lusket lidt omkring, som katten omkring den varme grød :-)

7 kommentarer:

 1. store beslutninger,der skal besluttes. jeg har været SÅ trofast overfor min kjole i 2 uger nu. gået med skyklapper MEN så kom der lige nogen huer i vejen.

  god strikke søndag til dig.

  kh

  ulla

  SvarSlet
 2. Det er nogen fine knapper du har fundet og de vil være fine i en helt enkel strik

  SvarSlet
 3. Smukke knapper som vil pynte på en cardigan. Jeg ville vælge en enkelt model, måske i glatstrik elle retstrik, der lader knapperne komme til sin ret.
  Drops har rigtig mange opskrifter i den strikkefasthed, mon ikke du kan bruge en af dem.

  SvarSlet
 4. Smukke knapper, måske er der en hjemmeside fra garn producent, hvor der ligger opskrifter?

  SvarSlet
 5. uh - det er svært, at vælge mellem de modeller, du viser. De er fine på hver sin måde. Jeg ville ligesom Aslaug og Uldbegavet vælge noget helt enkelt, så de flotte knapper ikke bliver overskygget. Model nr. 1 ?

  SvarSlet
 6. jeg trækker også mest mod model nr 1..
  passer den mon med strikkefastheden ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
 7. Rigtig flotte knapper. Jeg mener nu også at det skal være en enkel trøje til de knapper. Spændt på at se hvad du vælger.

  SvarSlet