søndag den 1. februar 2015

Skals 2 - udflugt

Når man er på højskole er der nogle krav der skal være opfyldt omkring kulturelle ting, derfor er der eksempelvis udflugt onsdag eftermiddag. Denne gang gik turen til Gaia museum i Randers.

GAIA Museum Outsider Art udstiller og formidler outsiderkunst uden forbillede - en original kunst, der vender op og ned på vores vante tankegange.

Men GAIA Museum er meget mere end det.
GAIA Museum er en kulturvirksomhed med en udsøgt café, et produktivt rammeværksted, en fantastisk butik, et kreativt værksted og en kunstuddannelse. Frem for alt er GAIA Museum et hus, der med en medarbejderarbejderstab på 55 mennesker med særlige behov og et personale med vidt forskellige fagkundskaber emmer af liv, stemning og uanede muligheder.

Det var et meget spændende besøg og det er faktisk gratis at besøge museet, men man kan støtte museet med en donation eller ved køb af varer i shoppen. Man kan også få løst mange forskellige opgaver i værkstederne. Men ikke mindst kan man gå i cafeen, hvor vi fik te/kaffe og en helt fantastisk chokolade kage - falder vejen forbi er det et godt sted at indtage eftermiddagskaffen. Det var en stor oplevelse.

Der gik lidt for meget tid her, så vi hastede videre til vores næste besøg hos Trine Bertelsen som er indehaver af Strikkebogen / Camarosa. Trine fortalte lidt om hvordan hun startede med strikke og blev fasciberet af matematiukken i strik og i at lave lave opskriften og så frem til at selv blev garnimportør.

Jeg fik købt lidt garn hos Trine 10 ngl smuk lille og 2 nøgler af den smukke grønne:

4 kommentarer:

 1. Det lyder som om at det var en rigtig hyggelig og spændende eftermiddag. Jeg skal også på Skals til april og jeg glæder mig allerede. Det bliver spændende at se hvad de så finder på til os.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har det også været - bare glæd dig! Har du været der før?

   Slet
 2. Det lyder som om du har haft et rigtigt godt kursus :-) Lækkert garn, du har fået med hjem :-)

  SvarSlet