onsdag den 24. september 2014

Strikkebio

Det er efterhånden et stykke tid siden at Rocknrollhausfrau arrangererde strikkebio, først i København og så en forestilling i Aarhus, jeg købte min billet og gav mig til at glæde mig!


Så i mandags sad jeg og tænkte jeg på den kommende oplevelse og det slog at det da skulle have noget omtale så vi kan få promoveret strik. Uden at tænke længere over skrev jeg et tip til TV2OJ - udfra devisen: " de ved det jo ikke, hvis man ikke fortæller det". Der kan jo heller ikke ske så meget tænkte - de kommer nok ikke.

Et kvarter efter min mail var afsendt ringede der en fotojournalist for at høre lidt mere og jeg fortalte alt hvad jeg kunne - måske lidt stakåndet. Lidt senere ringede han igen og fortalte at de havde valgt at bringe et indslag og stillede flere spørgsmål. Da Astrid ikke var i København spurgte han om han måtte interviewe mig - nå ja, hvorfor ikke.

Så gik dte slag i slag - jeg mødte journalisten i biografen og han filmede og interviewede og jeg glemte helt at købe slik ;-) Det med at TV2 kom og at jeg blev interviewet blev en helt særlig oplevelse for mig. Det var da spændende at en tanke med en enkelt mail kan blive til virkelighed.

Selve strikkebiooplevelse var også skøn og det var da også dejligt at det sker igen den 12. november kl. 21.00.


Filmen - nå ja, den var da sjov nok, men jeg kom for strikkeeventet.

Har du ikke set klippet fra TV2OJ? Så kan du se det her.6 kommentarer:

 1. Hihi nå var det dig der havde kald tv'et. 😊 jeg sad i toppen og gemte mig, er bare ikke vil med det tv. Men strikkebioen syntes jeg var hyggeligt.

  SvarSlet
 2. Hvor var det godt at du ringede Susanne. Fint indslag.

  SvarSlet
 3. Det var en rigtig god ide, at ringe!
  Måske du også kan få dem til at komme til Garnstafetten? ;-)

  SvarSlet
 4. Så indslaget i TV2, og du klarede interviewet helt perfekt.

  SvarSlet
 5. Godt du ringede, Susanne! Jeg så indslaget på tv og du var bare cool :-)
  Og selvfølgelig kan du få dem til at komme til Garnstafetten også!

  SvarSlet