søndag den 26. juli 2015

Ny Look

Jeg forelskede mig jo i Hanne Falkenbergs model Look og jeg har allerede strikket en i den nye farve gul.

Jeg havde en del lagergarn med på ferie bl.a noget Samarkand i farven charcoal. Da den første Look var færdig var det lige som om det Samarkand ville bruges til en Look. Jeg lavede en strikkeprøve og den holdt...

Når jeg strikker noget jeg lige har strikket i samme pindestørrelse har jeg de optimale vilkår for speed strikning - jeg skal ikke fortolke opskrift og det kører bare. Jeg begyndte den 12. juli og fredag den 24. juli hæftede jeg ender og vaskede den. Ferien er slut og jeg arbejder på fuld tid plus transport Egå-Silkeborg. Desuden har sønnen har været på besøg et par gange - så det synes jeg er hurtigt

Jeg har brugt 185 gram og garnet falder dejligt i denne farve.Jeg købte det garnstafetten i Aarhus i 2014, så det var på tilbud, så det er da en billig model.

Det er sjovt at se den samme model i forskelligt garn, det kan give forskellige modeller, som falder helt forskelligt.Det viser også at man skal være varsom når skifter til en helt anderledes kvalitet, resultatet kan blive en skuffelse,

Blusen er stadig fugtig, men skulle den altså fotograferes, men det har jo ikke været optimalt tørrevejr her i weekenden.

Så vores baghave har nu igen fået sø! Træls med alt det vand, men fuglene plasker og bader....

6 kommentarer:

 1. Det er altså en flot model - og super fin i den farve :-) Det giver ro og overskud at lave den samme model et par gange :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en god model og farven er skøn, dejligt at hun har fået den også. Ja det giver ro og jeg strikker sikkert en til på et andet tidspunkt.

   Slet
 2. Hvor er den bare blevet flot!
  Jeg er altså imponeret over hvor hurtig du får strikket.
  Du må have monogam denne gang ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine - jeg har næsten været monogam, men jeg har strikket lidt på den grønne trøje. Look er en dejlig model at strikke :-)

   Slet
 3. Waou den er flot, det er godt nok utroligt at du allerede har strikket den. Jeg glæder mig mere og mere til at strikke min i min ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan roligt glæde det er et dejligt strikketøj og en dejlig bluse :-)

   Slet