søndag den 8. marts 2015

Bil- og flystrik

Vi snakker jo tit om man må strikke i fly og vi hører skrækhistorier om hele hold som har fået konfiskeret strikkepindene. jeg skulle til Las Vegas og der var mange timer i flyet var et strikketøj vigtigt og jeg overvejede nøje.

Jeg besluttede mig for at strikke en Camomille, jeg vil give som gave. Den fylder jo heller ikke så meget fra starten. Jeg lavede et penalhus med blýanter, der i lagde jeg Knitpro strikkepinde, stoppere, og det lille spændevæktøj. Wiren lagde jeg sammen med garnet.

Jeg kom glad igennem security, nu var flyveturen "reddet".

Vi troede vi var checket hele vejen igennem, så jeg fik ikke sat mine stoppere på i Washington, men jeg gik glat igennem en gang til.

På hjemturen gik det også godt både i Las Vegas og i San Francisco.

Hvad der lige betyder noget ved jeg ikke, men jeg tænker at træpindene ikke kan ses på gennemlysningen eller måske ikke virker så truende?!


Når vi kører bil er der heldigvis ikke noget udefrakommende, som truer strikketøjet og til de mange ture på de lange Highways, medbragte jeg garn til til nogle børneveste, som springer afsted på pindene uden for meget opmærksomhed, så jeg får det hele med :-)
 Også lige vestene


7 kommentarer:

 1. Da vi fløj hjem fra USA gik jeg også lige igennem.
  Lige til vi mellemlande i LONDON det var åer der var OL,
  Der blev min taske gennem tjekket, den rummede både træ og metal pinde, mine sæt. Her sage den skrappe dame at det var ok, FORDI det var de kørt pinde og ikke jumperpinde. Så det er længen på pinden der bestemmer om de går igennem.

  SvarSlet
 2. Fedt og sikken masse dejligt strik du har fået lavet.

  SvarSlet
 3. Jeg har også hørt det, med at rundpinde går igennem, og ikke jumperpinde. Hvorfor det lige er sådan, ved jeg ikke. Du må have en rigtig god tur over there - du har i hvert fald garderet dig strikkemæssigt :o)

  SvarSlet
 4. Mine pinde er kun konfiskeret en gang og det var i Tallinn. Der fortalte de, at en metalgenstand kun må være 6½ cm lang og derfor klippede de metalrundpindene. Træpinde er ok.
  Alle andre steder går også metalrundpinde glat igennem security.

  SvarSlet
 5. Dejligt med projekter, der tillader, at man kikker ud af vinduet - de er søde allesammen :-) Og en skøn Camomille, du har gang i :-)

  SvarSlet
 6. Fine små veste og en skøn Camomille ser det ud til. Godt at du slap igennem nåleøjet med strikkegrejet i god behold.

  SvarSlet
 7. Fine små veste. Jeg har nu ofte haft metalestrikkepinde med på flyture. Også strømpepinde. De regner nok ikke en kvinde med strikkepinde for noget :-)

  SvarSlet