tirsdag den 19. august 2014

Solar Plexus pulsvarmere

Jeg ønskede mig et par pulsvarmere til at matche min Solar Plexus.

Jeg slog op og strikkede cirkel som for- og bagstykke på Annetted’s Solar plexus fra Sommerstrik. Jeg strikkede til der var 32 m på hver “pind”.Jeg strikkede en vrangrille på flg. omgange:5, 10, 15, 22, 28.

Jeg prøvede mig frem med at forlænge som man gør på for- og bagstykke. Men det medførte så mange maskeopsamlinger, at det blev klumpe-dumpet. Derudover fik jeg ikke taget nok hensyn til cirklen, så den blev helt kroget. Først havde jeg bare lyst til at lægge den til side og "kigge på det en anden dag" ;-) Men nej - jeg besluttede at genbruge cirklen og pillede alle kanterne af. Jeg nåede ikke at atge et billede, men den er det egentlig heller ikke værd.

Jeg slog nu 12 m op og strikkede 2 eller 3 retpinde, derefter strikkede jeg de to af cirklens “sider” sammen på samme måde som man strikker ærmerne på for- og bagstykke til Solar Plexus, På 7. og 8. pind strikkees 3 m sammen ved sidestykket, igen på 15. og 16. pind, derefter med 4 p. mellemrum indtil der er 2 m tilbage og der tages ud igen baglæns. Hver 5 pind strikkes vrang på retsiden.

Når alle masker er strikket sammen samles håndleddet og der strikkes 4 omgange 1r, 1 vr. Luk af. I den anden ende strikkes 1 p. ret fra vrangsiden, hvor der stadig er masker. Sy kanterne sammen og hæft ender.

Resultatet er Ok, jeg skal nok få dem brugt, men de kunne vinde med flere beregninger. Respekt til dig Annette D og i andre designere!De er stadig lidt fugtige, men til en lille photoshoot går det vel!

Jeg har brugt 27 gram coast, strikket dobbelt på p. nr. 3,5.

5 kommentarer: