søndag den 24. juni 2012

En mærkelig søndag

Jeg synes jeg vågnede op til en efterårssommersøndag og mit humør var lidt underligt.

På ginen hang min "Kjole i glade farver" fra "Alt om håndarbejdes STRIKKE magasin", som jeg har regnet om og strikket på rundpind, strikket halsudskæringen højere og i mine egne farver - en stærk grøn (nr. 16) og en mørk blomme (nr. 38) Drops Muskat. Den skal lige vaskes så den bliver mere "blød" i sømmene ved ærmerne. Jeg brugte 13 ngl - 9 grønne og 4 blomme.
 I dag  ville jeg også færdiggøre puden jeg købte ind til på min bytur i marts, puden er en særlig studentergave og du kan læse hele historien i indlægget ved linket ved ordet bytur ovenover.Monteringen drillede ret meget, selvom broderiet skulle være 15*15 cm var det rent faktisk 15,2 * 14,8 cm, så klippede jeg hullet 15,5 * 15,5 - det duede slet ikke. Hullet var alt for stort. Nyt stykke og nyt hul, jeg måtte lave en model i pergamentpapir, jeg riede, pressede og målte. Ved min nye symaskine driller trådningen mig, især da jeg har svært ved at se ordentligt til at tråde nålen. Puh! -  jeg svedte.

Nu er den færdig, jeg synes den er blevet fin og jeg er tilfreds. Så må vi håbe Christoffer kan se noget i den :-) ?

3 kommentarer:

  1. Hvor er det en fantastisk kjole du har strikket. Jeg går også gerne en omvej for at slippe for lange vrangpinde, og så er det jo dejligt når det lykkes så perfekt som her.

    SvarSlet
  2. Fine ting både kjolen og puden. Jeg har også broderet QR-koden til min blog. Nu ved jeg da hvad den skal bruges til. Tak for ideén.

    SvarSlet
  3. Skøn kjole i en velkomponeret udgave, den er som som Sigrid skriver fantastisk. Puden er også superskøn. 2 meget fine projekter.

    SvarSlet