torsdag den 22. februar 2018

Bifrosthue

Jeg kunne selvfølgelig slet ikke vente med at komme i gang med mit nyindkøbte garn, så jeg slog straks op til Bifrosthuen. Jeg er vild med de tynde striber i forskellige farver. Alpacaen er vidunderlig blød. Mit hovede måler lige under 56 cm i omkreds, så jeg strikkede den største som hedder 56-58 cm. Det skulle nok have været størrelse M.


Den er færdig og vasket og superblød og lækker, men jeg synes den er lige stor nok, men det er nok fordi den sidder anderledes på modellen på opskriftens billede. Jeg vaskede huen i hånden, trykkede vandet ud i et et håndklæde og lagde den til tørre liggende. Jeg er ret sikker på at den målte 21 cm inden vask, nu måler den 22,5 cm og det forklarer måske også noget.

Jeg har brugt 36 gram alpaka og har masse af broderegarn tilbage, jeg overvejer at strikke den igen i noget garn fra samlingen og så broderegarnet. Resten af alpaca'en? På instagram var der en som foreslog at jeg skulle lave pulsvarmere, det er jo en fremragende idé, så dem skal jeg lige udtænke :-)

3 kommentarer:

 1. Den er rigtig fin. Jeg oplever tit, at det er svært at få huer til at passe- Jeg har i hvert fald prøve at lave et par stykker for store ;) Men jeg synes nu ikke den ser voldsomt stor ud til dig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret i at den sidder fint til hovedet -den skulle bare ikke have været så "lang" på billedet sidder den til hovedet :-)

   Slet
 2. Så fin - jeg glæder mig til besøg hos dem 😀

  SvarSlet