søndag den 31. juli 2016

Mikko fra Hanne Falkenberg

Jeg så Mikko på nettet også igen live hos Garnkisten til Garnstafetten og det blev besluttet at den også skal strikkes. jeg har en svaghed for Hanne Falkenbergs modeller og Sofistica-garnet, så jeg sad og kiggede på farvekombinationerne og kunne ikke rigtigt beslutte mig. Den er ikke så lang, så jeg ved også at den skal være længere til mig.

Så blev jeg lige overhalet indenom for Tine ville gerne have en til butikken.

Min skal måske være farvekombination 2 eller 5? Eller 1 med en anden kontrastfarve? Eller noget andet - jeg har ikke bestemt mig endnu :-)

Jeg glemte at veje garnet inden jeg begyndte, så jeg ved ikke hvor meget jeg har brugt af hver farve, men blusen vejer 313 gram. Dog var der meget tilbage af den grå og lidt mere normalt af de 2 andre.

I opskriften foreslås, at man kan undlade kontrastfarven og det er nemt da den strikkes på til sidst, men jeg tog et billede af den uvaskede Mikko inden jeg strikkede kanterne.


8 kommentarer:

 1. Det er kontrastfarven, der gør tricket, så bliver den virkelig flot :-) Dejligt du ku få modellen afprøvet og mon ikke Tine er glad for hjælpen :-) Det kan tage lang tid at beslutte sig for den slags :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det synes jeg også, jeg havde ellers overvejet at droppe den. Det bliver den ikke og jeg nyder jo at strikke den samme model flere gange.

   Slet
 2. Jeg prøvede modellen hos Designværkstedet og til min skuffelse passede den ikke til min facon. Jeg synes, den er så smart. Og de kontraster er lige i øjet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt at man kan prøve modellerne, s strikker man ikke noget som ikke passer til en.

   Slet
 3. Det er en rigtig fin model, du har strikket. Hanne Falkenbergs modeller er vildt fascinerende - forskellige og alligevel med det samme udtryk

  SvarSlet
 4. Hvor er den flot - både med og uden kontrastfarve. Du har helt ret - Hanne Falkenbergs modeller er noget særligt.

  SvarSlet