lørdag den 4. februar 2012

Færdigt arbejde

Jeg har tidligere skrevet, at det med at stashe sit garn på Ravelry i starten forekom mig uoverskueligt, efterhånden modnedes mine tanker og jeg besluttede at stashe det nye og så udviklede det sig ligeså stille. Da jeg var færdig mit eget besluttede jeg også at stashe det jeg har til salg*. Helt generelt har jeg ikke stashet rester, men der er selvfølgelig nogle få undtagelser :-)


Nu er jeg færdig og har stashet alt det jeg vil stashe og jeg vil sige at arbejdet betaler sig, det giver et helt fantastisk overblik, som Tine hele tiden har sagt.

Nogle ting bliver ikke stashet, f.eks mine bomuldsrester:

 Mine andre rester som også er sorteret efter type eller mærker:
Også en masse merciseret bomuldsgarn jeg har købt i Ald, da det var billigt - på denne reol ligger garn til mit Christel Seyfarth sjal, det Fritidsgarn jeg vandt og med Arne og Carlos gevinst garn, det har jeg stashet:

Nå men jeg må jo gå til bekendelse i mit stash er der lige nu 1733 nøgler, hvilket giver 238850 meter = 238 km eller 86 kg.

* I 2010 købte jeg et restlager af garn ca. 2.900 nøgler som jeg både sælger på Trendsales, men også sælger til dem der kommer forbi eller bare selv strikker. Af det er der ca. 1361 nøgler svarende til 178.957 m. Jeg har opdaget at jeg noget garn på lager som er brugt til opskrifterne på "Feminin Strik", det vender jeg tilbage med senere, hvis nogle skulle have lyst til at købe det.

7 kommentarer:

 1. Hold nu op, du har meget garn :-) Skønt!!!! Og dejligt at du har fået overblik ved at stashe på Ravelry.

  Jeg synes også mit lager er vokset godt på det ene år jeg har strikket, men det er jo bare et lille mikrolager i forhold til dit!

  Spændende hvad du så får strikket af det, der ikke skal sælges.....mon ikke du har garn nok til de næste mange år? God strikkelyst til dig ihvertfald!

  SvarSlet
 2. Hej Susanne - hvordan finder jeg dig på ravelry - har søgt på dit navn uden lige at finde dig.
  hilsen Charlotte

  SvarSlet
 3. Du er en sand ven, jeg vil vise dit indlæg til min mand i morgen INDEN jeg afslører mit garnindkøb i Netto i morgen :-), så han kan indse at jeg absolut IKKE har nok garn.

  SvarSlet
 4. Sikke et imponerende garnlager, jeg synes ellers mit var stort, men 86 kg har jeg alligevel ikke, det svarer jo til en middelstor ægtemand.
  Jeg har også forsøgt at finde dig på ravelry, ville gerne se dit lager, men kan ikke finde dig derinde.

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer:
  Lea: Jo tak der er garn til nogle år :-)
  Anonym: Mit brugernavn på Ravelry er LSRAVN
  Kirsten: Ja vi må jo være det for hinanden - det er vel en slags søstersolidaitet ;-)
  Uldbegavet: Du kan finde mig på Ravelry under brugernavnet LSRAVN - vi ses

  SvarSlet
 6. Det var noget af et skønt lager :-) Håber du er god til at bruge af det og ikke som jeg altid lige køber noget nyt ;-)

  SvarSlet
 7. Tak for alle roserne :-) Dejligt at du er blevet så glad for Ravelry.
  Jeg er imponeret over dit lager! Hold da op. Der kan jeg alligevel ikke følge med :-)

  P.S. Jeg stasher altså heller ikke mine små rester.

  SvarSlet