fredag den 15. marts 2013

Julies pude

Julie er meget interesseret i design og flotte ting. Samtidig er hun studerende og har ikke uendeligt mange penge at gøre med. I et katalog havde hun set en retstrikket pude til en formue - jeg tror det var omkring 700 kr.

Jeg sagde selvfølgelig ja, da hun spurgte, selvom det skulle være retstrik og 50 X 50 cm. Jeg mente at Super Soft villevære et godt bud til at det rigtige udtryk, da Julie bor i Århus C sendte jeg hende til Fandango, hvor hun valgte i mellem alle farverne. Puden skulle være 2 farvet og helt enkel.

De fleste kan nok forestille sig at det var kedelig strik, men den blev færdig. Jeg brugte 75 gram af hver farve. For at gøre sammensyningen så usynlig som muligt slog jeg op på fremmed garn, strikkede de 2 farver i forlængelse af hinanden. Jeg talte rækkerne, så stykkerne var lige store (ret er lidt træls t måle præcist) og tilsidste blev opslagskanten og den sidste række strikket sammen. I søndags var vi til middag hos Julie og Philip og jeg fik færdigmonteret puden:

Det er IKKE 2 puder, det er bare puden fra hver side. Julie er meget glad og tilfreds, den lever helt op til hendes forventninger og så er jeg selvfølgelig også.

De 2 unge mennesker bor i en gammel ejendom i Aarhus midtby, der er en rigtig dejlig lejlighed med stuk og højt til loftet. Indrettet med mange skønne detaljer. Det nyeste skud var en skøn trappe - måske en pendant til fortidens amagerhylder:

3 kommentarer:

 1. 700 kr for en retstrikket pude ??
  holy moly !
  så kan jeg godt forstå du fik fundet pindende frem.

  SvarSlet
 2. Pragtfuld moderne udgave af amagerhylden, sådan en kunne jeg også godt finde på at købe.
  Puden er lækker. Hvor er det sødt af dig at strikke sådan en, selv om du synes det er vildt kedeligt.

  SvarSlet