søndag den 23. januar 2011

Mig alias Fru Camping

I fredags blev jeg færdig med selv kroppen på Mig fra Strik en stund og begyndte på det første ærme, men da jeg havde strikket de første 6 pinde mønster blev jeg meget i tvivl: Men jeg er lige startet på ærmerne og meget i tvivl - Ærmemønstret på side 13 går fra p 1- p 6. I sidste linje i første afsnit i 2. spalte skriver Annette at man fortsætte MØNSTER til p. 12. MØNSTER på side 11 er jo 12. pinde.

Men det er vel ikke det hun mener? Gentager du ikke bare de 6 pinde fra ÆRMEMØNSTER?
Jeg søgte så lidt rundt i blogland og fandt et rigtigt spændende indlæg på Berits ret og vrang. Jeg har også lige spurgt Berit hvordan hun har læst opskriften. Efter at have læst Berits indlæg har jeg gået og tænkt og man skal nok bruge MØNSTER på ærmet, jeg skal bare lige have talt efter - for så vidt jeg husker erd er 22 masker i en rapport på kroppen og 24 m på ærmerne.

Da jeg læste Berits indlæg så jeg at hun strikker begge ærmer på en gang, det er altså en god ide, med det mønster, så jeg starter andet ærme i aften. Tak, Berit og hvor er det skønt at få ideer i blogland :-)

Mens jeg går og tænker skal man jo lave noget og jeg har strikket et par af Svend savlesmække til gavekassen - de kan jo altid bruges til en lille gave.

Jeg kan også lige så godt indrømme at jeg har strikket et par veste mere her i januar. Både veste og savlesmække er også gode lige at gribe når man skal gøre bil el.lign. Jeg kan praktisk opskrifterne i hovedet og det nyder jeg. En i uld og en i bomuld til de allermindste.

1 kommentar:

  1. Hej. Se mit svar mht. fru Camping på min blog.

    Fine, fine ting, du har fået lavet.

    SvarSlet