torsdag den 30. december 2010

En natteravn til Ravn

Da jeg var til foredrag med Anette Danielsen hos Tøndering Strik faldt jeg for natteravnen, som Anette har designet til sin attenårige søn - en enkel model med smalle ærmer. Lige noget for min søn. Derudover lidt pudsigt at min søns kaldenavn i svømmeverdenen og blandt venner er Ravn. Det er bare mange år siden, at han ville have noget strikket, måske lidt i tvivl om det var OK.

Jeg brugte lidt tid på at finde garn, jeg kan godt være lidt træt af at struikke med flere tråde, jeg skal være kstra opmærksom på at få alle trådene med. Jeg kan ikke lide når der hænger en glemt/mistet tråd. Jeg opdagede DROPS nye garn LIMA, som er 65 % uld og 35 % alpaca og en strikkefasthed på 21 m. Det virker dejligt blødt og har samme sammensætning som den originale model. Selve kroppen er færdig og det ser ud til at fungere.

5 kommentarer:

 1. Det ser meget meget lovende ud!! Er helt sikker på at ravnen bliver lykkelig. Den er tidsløs, moderne og meget cool!!

  SvarSlet
 2. Hvor bliver den dog flot!

  SvarSlet
 3. Den er godt nok flot :)
  Har du kun strikket den med en tråd Drops Lima, og hvad pinde størrelse brugte du? Er lidt nysgerri fpr overvejer selv at strikke den, men har ikke lige fundet garn jeg kan forlige mig med :)

  SvarSlet
 4. Kan godt se kommentaren er lidt forvirret. Det jeg vil spørge dig om er, om det kun er én tråd og om du har brugt samme pinde størrelse som i opskriften. Håber du vil hjælpe :)
  Mvh

  SvarSlet
 5. Hej,
  Du kan tro jeg vil hjælpe - ja jeg har kun strikket med 1 tråd - jeg tror jeg har brugt pindestørrelsen fra banderolen, men jeg laver altid strikkeprøver-
  Mvh

  SvarSlet