mandag den 4. oktober 2010

En dejlig søndag

Efter en rigtig flad træningstime på Dalsagervej og et dejligt bad tog jeg ind Tøndering til arrangement med Annette Danielsen i forbindelse med udgivelsen af hendes nye bog. Der var dækket rigtigt fint op og ved hver plads lå beskrivelser til strikkeprøver fra de forskellige modeller.

EFter Annette havde fortalt om sig bog og de mange modeller, blev vi delt lidt op efter hvilke prøver vi ønskede at strikke. Jeg strikkede prøven fra Fredagsslik, også fordi jeg havde forestillet mig at bruge teknikken til at løse et problem. Jeg fik styr på teknikken, men var ikke en tilfredsstillende løsning på mit problem. heldigvis kom Annette D, med en løsning jeg tror holder. Det glæder jeg mig til at prøve.Efter dette var løst brugte jeg tiden på at prøve modeller og snakke strik, superhyggeligt. Efter arrangementet fulgtes jeg med Anette Bro og vi besluttede at gå ind og få en Cappucino og cola og få vendt verdenssituationen.
Aftenen gik med at se Borgen og strikke på en vest. Jeg glemte mit krus, så det må jeg forbi og hente en af dagene.

Mit problem som skal løses skal nok dukke op her på bloggen, så I får det hele at se.

5 kommentarer:

 1. Lyder som en rigtig hyggedag - det trænger man til af og til ;o)

  SvarSlet
 2. Sikke da en dejlig dag.
  Jeg prøvede de forskellige teknikker, da hun var i Fandango.
  Altid en fornøjelse at høre hende og få hendes fif :-)

  SvarSlet
 3. Jeg faldt lige over din blog. Du skriver at fu fulgtes med en Anette Bro efter foredraget. Tænk jeg har en kusine med det navn som bor i Århus. Tænk hvis det er hende?

  SvarSlet
 4. Ja, det kan da være - hun kommer Thyborøn, så vidt jeg husker - mon det er hende?

  SvarSlet