søndag den 31. oktober 2010

Kreative dage

I dag er skal jeg til Fredericia med Anette, vi har begge stor interesse for håndarbejde, så vi skal rigtigt hygge og snakke. Vi bor i Århus, så vi får også en hyggelig biltur, hvor dre skal snakkes i gennem. Da Anette kører skal jeg naturligvis strikke, jeg håber at få strikket min Hvirvelstrøm færdigstrikket på turen. Jeg må nok have en reserve med.

Jeg har også været kreativ - lillepigen på Sjælland skal starte i vuggestue og skal både være fin og lun, så hendes mor har bestilt 6! veste. Her er de, 3 i bomuld og 3 i uld:

Når jeg strikker så mange ens veste, så begynder det at blive et mål at finde nogle rigtig fine knapper, prøv at se de fineste:


5 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt håber at I får en rigtig god dag.

  Dine veste er rigtig søde, er det ikke den model der var vist i et eller andet ugeblad sammen med strømper og en lille bamse, strikket i babybomuld...???

  SvarSlet
 2. De er så søde og anvendelige de veste. Åh - hvor har jeg strikket mange af dem i tidens løb :-)

  SvarSlet
 3. Håber i får en rigtig god tur!

  Og sikke da nogle søde veste. Den model har jeg også strikket engang. Og det var bestemt ikke sidste gang. Den er nem og utrolig anvendelig.

  SvarSlet
 4. Hold da op, kan godt se jeg skulle have bestilt mere end et par uldne babystrømper hos min svigermor. Jeg kan vist lære noget...

  SvarSlet
 5. Tak allesammen, jo den ligner en model som har været i et ugeblad sammen med strømper og en lille bamse. Min opskrift er enklere, den er inspireret af opskriften fra Askeladen.

  SvarSlet