søndag den 3. oktober 2010

Udfordringen

Jeg sad og funderede over Tine's udfordring. Det med garnet synes jeg ikke lige at jeg kunne overskue, med UFO'erne?! Egentlig tror jeg inde mit lille hovede at jeg ikke har UFO'er, men en cardigan som har mangler knapper og hæklede forkanter i nogle måneder er vel en UFO?

Jeg tog et lagen og gik i mine gemmer - jeg fandt mine UFO'er frem, som er defineret som ting jeg ikke strikket på i den seneste uge. Jeg har 2 ting på pindene.Nr. 1 er den grønne cardigan som mangler en hæklet kant og knapper.
Nr. 2 er en mere trist historie - det er en COOL WOOL trøje, hvor opskriften er blevet væk - der er i et blad, som jeg har købt hos Fandango og der var indlagt danske oversættelser. Jeg har ledt højt og lavt og den er og bliver væk. Jeg har strikket 2 andre modeller fra bladet så måske laver jeg et efterlysningsblogindlæg.
Nr. 3 En fin bomuldscardigan til gavekisten inspireret af den spencer jeg har syet, men den er gået i stå fordi jeg ville brodere blomster og de var ikke pæne, så de blev pillet op og nu ligger det hele bare der.
Nr. 4 er fine håndledsvarmere, hvor man skal hækle pynten, jeg mangler kun at hækle på anden håndledsvarmer. Jeg gik i stå fordi jeg ikke synes mit hæklede var pænt, men nu jeg ser på det igen kan jeg se det er OK. Et kit fra Tante lilla købt hos Fandango.
Nr. 5 er en version af lillepronsen svøb i det fine, tynde lækre Centolavaggio fra Filatura di crosa - desværre er jeg bange for at der ikke er nok garn.

Nå men jeg må slutte fra nu, jeg skal i bad efter træning så jeg kan være klar til Anette Danielsen "foredrag" hos Tøndering i eftermiddag, jeg glæder mig meget.

Jge vil selvfølhgelig også sige velkommen til endnu en fast læser, det er rigtigt hyggeligt.

4 kommentarer:

 1. Ja, de ufærdige projekter har det med at hobe sig op. Faldt lige over din hyggelige blog og meldte mig fluks som fast læser - du er velkommen til at kigge forbi min (som også handler mest om strik), hvis du får tid/lyst
  Kh karen

  SvarSlet
 2. Velkommen til - ge vil absolut kigge forbi din blog!

  SvarSlet
 3. Der er da flere ting, som hurtigt kunne blive færdigt!
  Du må straks igang, så har man ikke så dårlig samvittighed, når man starter på noget nyt :-)

  SvarSlet
 4. Det har du ret i, Tine

  Jeg synes bare det var en sjov udfordring især set i lyset af, at jeg har den opfattelse at jeg ikke har UFO'er :-)

  SvarSlet