søndag den 7. april 2013

Garnkøb

Ja,ja - godt nok har jeg en del garn, men når der er gode tilbud, så kan jeg ikke lade være. Garnoasen har i sidste haft 50 % på alle varerne og nu tømmes hylderne efterhånden og så var jeg til strikkecafé hos Garn10 i går og der ryger som regel lidt garn med hjem. Det er altså svært med at det dejlige garn.

Jeg har altid synes at Isagers garn er dyrt og under alle omstændighed mange penge. Nu fik jeg chancen til at købe ind med 50 % og så synes jeg at det giver mig chancen for at prøve det af. Jeg hat købt mørkeblå Tvinni og Isager bomuld til en Skovtur af Annette Danielsen. Så må vi se om jeg bliver hooked :-)

Faktisk har jeg også købt et par etuier hos Garnoasen - den ene skal bruges til mine små spidser. Den anden er til hæklenåle, men jeg har helt besluttet hvordan den skal bruges.

Endelig vil jeg fremhæve noget som jeg er ret spændt på. Qoperfina - garnet består 50% baby alpaca, 48 % pima cotton og 2 % kobber metal fiber - altsammen organisk og noget af det fair trade.

Jeg har nemlig tit ondt i mine håndled og bruger mange pulsvarmere for at afhjælpe det. Jeg har altid hørt at kobber er godt mod gigt. Samtidig står der på garnet at det skulle hjælpe mod stress, at blive ældre, gigt og derudover er det anti-bacterielt m.m.

Et nøgle vejer 25 gram og løber 304 meter - det er ret tyndt, så jeg vil strikke det dobbelt og så selvfølgelig nogle pulsvarmere.


Med det garn jeg har købt er det ret vigtigt at noget på pindene og noget fra hånden ;-) Jeg er igang med en gul Klara og i aftes slog jeg op til Wisdom - jeg bruger Geilsk tweed til denne.


4 kommentarer:

 1. Guf, guf, hvor ser det godt ud.
  Jeg er spændt på at høre erfaringerne med kobbergarnet. Det lyder spændende!

  SvarSlet
 2. 50% på Twinni - det er sgi et godt køb !
  lækre garner du fik med hjem ;o)

  SvarSlet
 3. Åh, ja, det er jo helt nødvendigt at købe garn når man er i strikkecafe (det kender jeg jo alt til).

  Lækre indkøb du har gjort på det sidste - og Skovtur glæder jeg mig til at se......skal lige have det sidste spark for selv at komme igang med den :-) Måske din udgave bliver det afgørende spark!!!

  SvarSlet
 4. Fine indkøb. Garn med kobber er helt nyt for mig, jeg håber det kan hjælpe dig.
  Jeg er spændt på at høre hvad du synes om isager garnet og spændt på at se både din skovtur og Wisdom.

  SvarSlet