fredag den 9. marts 2012

Planer

Jeg skal i gang dette babysvøb, for en veninde, hvis datter skal have sit 2. barn til juli

 Jeg er ikke den store lace-strikker, men jeg har gennemskuet hvordan jeg vil gribe det an. Spise-elefant-metoden - en lille bid ad gangen. Centrum, de 4 "paneler" et ad gangen og så skal jeg måske have noget sparring til blonden.

Når Jeg skal strikke noget der kræver koncentration, så er jeg nødt til at have lette projekter til når jeg snakke i mens eller bare strikke kort. Men dem er jeg også klar med - jeg købte nemlig Susie Haumanns bog i lørdags og der er mange fine projekter. Jeg har planlagt følgende: Og mon ikke jeg får lidt rester til overs til disse skønne vante/sokker :-)


4 kommentarer:

 1. Ang. Tæppet så skal du som du selv siger tage det skridt for skridt også hvad blonden ang. Den fik jeg aldrig lært, måtte tage den linje for linje men det er jo så bare det man gør. God fornøjelse :0) det bliver super

  SvarSlet
 2. Det er godt at have strikketøj med forskellige sværhedsgrader, for nogle dage kan man kaste sig over det mest indviklede og andre dage skal man bare krybe sammen i sofaen med TV-strik. Det er nogle små fine projekter du har gang i.

  SvarSlet
 3. Sikke lækre projekter du skal i gang med - jeg har også næsten altid et nemt og et svært projekt igang på samme tid - bare for at have noget at veksle med - glæder mig til at følge dine ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Sikke mange dejlige projekter du skal igang med!

  SvarSlet