søndag den 4. marts 2012

Bytur

En lørdag med solskin og forskellige planer inde i byen. Fra Egå hvor jeg bor til Aarhus C er der ca. 7 km. Når jeg har mange ærinder i byen er det bedst med cyklen, så kan man lige suse afsted, man skal ikke finde eller betale dyr parkering og lørdag var vejret skønt, selvom det blæste meget, så efter træning og bad cyklede jeg afsted.

Første mål var Tøndering Strik, hvor jeg skulle kigge på strikkebøger, jeg havde set i blogland at der var kommet nye. Jeg købte Babystrik 0-18 mdr. fordi jeg synes der er rigtigt mange fine babymodeller. Jeg strikker jævnligt babytøj, selvom jeg ikke har nogen små selv og der er heller ikke er børnebørn på vej, men så kender man heldigvis nogen hist og pist.

Jeg købte også The bird collection af Helga Isager - jeg måtte bare eje den.

Da Lars' døtre blev studenter broderede jeg denne lille klokkestreng og Louise kom i en ramme, Julie har fået broderiet, men den er ikke monteret, da jeg syens hun selv skulle vælge om det skulle være klokkestreng eller i ramme.

Her kan du se Julies ugle.

Nu er det så Christoffers tur og han har ikke noget dekorationsgen, han hænger ikke sådan billeder op - der hænger et flag som hylder Ravens og så gule post-it huskesedler, som han selv hænger op. Så en klokkestreng... Jeg var i tvivl og jeg fik ideen om at den måske kunne monteres i en pude.

Jge var i tvivl, men besluttede mig for at besøge Broderi Moderne - en skøn butik, som er fyldt emd fantastisk projekter, som gør at jegfår lyst til at broderi en masse. Jge fremlagde mit problem og Pelse Asboe gav mig ret. En klokkestreng  ville aldrig blive hængt op - hun foreslog en pude med med QR-ting også med en tekst efter  eget valg. Den købte jeg - både ideen men også et kit. Også skal jeg bare ind på nettet og lave min egen tekst. Det bliver nok "Student 2012". Den løsning er jeg glad for.
Så blev det tur til at besøge Fandango, jeg skulle nemlig have garn til et Royalt babysvøb til en veninde. Hendes datter skal føde til december og ønsker sig dette babysvøb. Jeg købte 8 ngl Regia Silk.

Første lørdag i måneden er der oftest udsalg og jeg kiggede mig selvfølgelig omkring og jeg fandt et fed GRIGNASCO merinosilk og et bundt Fleece artisk i Blue Face Leicester. Det skal bruges til et Camomillesjal - jeg har længe ønsket mig et brunt camomillesjal.


Vi fik en rigtig hyggelig sludder om strik i forretningen - blandt blev der snakket en del opslagningsteknikker - hyggeligt.

Jeg skulle også til Salling og købe noget til min huskeseddel og gik lige forbi dametøj og tænk jeg fandt en dynejakke til 79,95 - den sad faktisk ok. Så den købte jeg også. En super handel.


Jeg var jo på cykel og havde nu købt så meget, at jeg var nødt til at køre hjem - både cykelkurven og bagagebæreren var fyldt Endnu en fordel ved at cykle :-)

5 kommentarer:

 1. Det er da nogle rigtig dejlige ting du har fået fat i der.;-))

  SvarSlet
 2. Hold da op sikke en bytur du har haft. Det er lækre sager du har købt. Regia silk er så velegnet til et baby svøb, lækkert blødt og mon ikke den unge mand bliver vild med sit personlige broderi, det er der ikke mange der har, og det er jo et minde for livet.
  Superheldigt med dynejakken, sikke et kup du har gjort, den ser skøn ud. Af og til kan man altså være heldig.
  Bøgerne fra Tøndering er et musthave, jeg har også købt dem og skal helt sikkert også have Anette Danielsens sommerbog, når den udkommer. God weekend til dig.

  SvarSlet
 3. Sikke da en dejlig cykeltur, med rigtig mange gode køb!
  Og tak for hyggeligt besøg :-)
  Jeg er sikker på du får et smukt camomille af det dejlige garn du fik købt :-)

  SvarSlet
 4. Lækre sager du har fået med dig hjem. Håber gevinsten er nået frem, den er afsendt i torsdags :)

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig bytur,og jakken er bare fin til den pris,jeg hapsede også en da jeg kom forbi,det var jo ikke til at stå for den pris

  SvarSlet