fredag den 2. marts 2012

Farveskift

Jeg havde ret meget Schoppel-wolle zauberball tilbage efter et par sokker og da jeg er storforbruger af pulsvarmere og manglede nogle blå, så var det oplagt at lave et par pulsvarmere af det. Garnet er tyndt så jeg havde ikke nogen opskrift til så tyndt garn. Jeg regnede lidt og endte med at slå 52 m op og strikkede 2 vr, 16 m mønster, 2m vr, ret resten af omgangen. Ved 13 cm stoppede jeg mønstret og strikkede 5 cm glat. Efter ca. 18 cm lukkede jeg af.
Garnet har ret lange farveskift og da den første var ved at være færdig kunne jeg se at jeg måtte bryde garnet, for ellers havde jeg fået en helt mørk.
Det mørke garn i midten vejer faktisk 6 gram og en pulsvarmer vejer 16 gram - efter min mening en rigtig beslutning.

Nu slutter den ene med mørkt garn og den anden ender med mørkt garn og det er jo dilemmaet når med både pulsvarmere og sokker i det farveskiftende garn. Hvis jeg tog min kontrolhtat på ville jeg starte nøjagtig samme sted, så pulsvarmerne blev ens:
Ang. pulsvarmere var jeg ret heldig for nylig, så jeg venter bare på mine nye pulsvarmere, som jeg glæder mig til at bruge.

2 kommentarer:

  1. Det er nok meget godt at tage kontrolhatten af indimellem :-) Dine pulsvarmere er rigtig fine og netop til de små projekter som pulsvarmere og strømper er det fint at "øve sig" i at acceptere at de ikke er ens når man bruger farveskiftegarn.

    Til et ærme på en trøje ville jeg nok komme til at tage kontrolhatten på.........men småtingene må da gerne være lidt sjove/anderledes/ukontrollerede!!

    SvarSlet
  2. Sikke nogle fine pulsvanter, dem er du sluppet godt fra.
    Jeg synes ikke det betyder så meget om de er ens, jeg kan godt lide forskelligheden, men det er jo en smagssag.

    SvarSlet