lørdag den 31. marts 2012

Jeg er glad...

.. tilfreds!! Jeg har lige skyllet det hele kongerige og det ligger nu spændt op på et par havehynder. Jeg har tidligere erklæret at jeg ikke er lace-strikker og da Helle ønskede sig det sin datters kommende barn tænkte jeg mig om. Jeg læste opskriften og fik den ligesom brudt ned på bedste projektvis. En retstrikket firkant i midten - tjek, det kan jeg sagtens. Så samler man 60 masker op i løkkerne og strikker 4 paneler - jeg fandt en version af opskriften frem hvor hver række er angivet, så jeg kunne bruge min magnet tavle og så mine maskeholdere for HVER rapport, så jeg ikke skulle tælle for længe, hvis jeg blev i tvivl.


De 4 paneler blev samlet min lange knit pro rundpind og lukket med "lukkeren". Da de var færdige læste jeg opskriften igen og trak vejret dybt, der skulle strikket 140 spidser. Magnet tavlen kom i gang igen. Jeg lærte dem aldrig HELT udenad, men det gik hurtigere og hurtigere.Jeg har været rimeligt trofast, men jeg har strikket lidt på mine alternative, nemme projekter:


og jo, da jeg var til Arne og Carlos-arrangemenrt hos Fandango, blev jeg jo grebet af påskekuglerne og har strikket de fra indlægget fra i fredags også 2 mere, som skal bruges til en gave i aften. Det er altså ret trofast ;-)
Og her ligger sjalet og tørrer

6 kommentarer:

 1. Sikke et arbejde!! Godt med små etaper :-) Resultatet taler for sig selv!!

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare flot. Mon ikke barnet vil føle sig tilpas i det.

  SvarSlet
 3. Dejligt at du kastede dig ud i projektet. Og så var det slet ikke så svært alligevel? Det er super flot og jeg er sikker på at det komme til at gøre gavn

  SvarSlet
 4. Super flot kongerige og nogle flotte påskekugler du har fået lavet der.;-))

  SvarSlet
 5. Flot gået - det er slet ikke så svært, når man bryder det ned i mindre bidder. Det er blevet utrolig smukt - det er så flot i hvidt :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er sjalet blevet fantastisk flot og det er nu aller smukkest i hvidt. God teknik du har, det gør det hele lidt mere overskueligt. Måske man skulle investere i en magnettavle.

  SvarSlet