søndag den 18. marts 2012

Give away - måske til en Cecilia?

Jeg er utroligt glad for det jeg møder her i blogland og glad for mine 82 faste læsere - og jeg bliver glad hver gang der kommer en ny til :-) Derudover deltager jeg i give aways med præmier, som har min interesse og jeg har vundet flere gange og det er bare hyggeligt. Derfor skyder jeg en give away i gang:

I bogen "Mere feminin strik" er der meget fin model som hedder Cecilia, som er strikket i Angel fra Permin - og jeg har noger KIDO LAMÉ fra Løve garn på lager med samme løbelængde som Permin. Jeg udlodder 4 nøgler KIDO LAMÈ, som  man skal bruge til en Cecilia i begge størrelser. Farven er frit valg i mellem de 5 farver på billedet.
For at deltage skal du være fast læser og skrive en kommentar hertil - jeg trækker den 1. april omkring kl. 15.00.

Det er selvfølgeligt frivilligt om man vil strikke en Cecilia af garnet, men jeg vil blive glad for et link til min blog, så jeg kan se hvad garnet er blevet brugt til.

21 kommentarer:

 1. Jeg har selv lige fået købt bogen "mere feminint strik" og vil da elske at vinde garnet til den flotte model på forsiden, tak for en dejlig blog
  Maja

  SvarSlet
 2. Jeg skynder mig at melde mig til, for garnet er ualmindelig flot så en Cecilia i det garn må da blive helt vidunderlig.

  SvarSlet
 3. Jeg prøver lykken:-) Jeg er fast læser hos dig, selv om jeg ikke altid får kommenteret:-) Cecilia er en smuk model, så vinder jeg skal garnet helt sikkert bruges til den.

  SvarSlet
 4. Jeg vil også prøve lykken. Den bluse har stået på min liste i lang tid, så det kan være at jeg får den strikket, hvis jeg er den heldige som vinder garnet.

  SvarSlet
 5. Den pertoliumsgrønne er bare smuk, lige mig.
  Jeg har længe været fast læser hos dig og dit kreative strikkende univers.

  Glædelig søndag.
  Kirsten

  SvarSlet
 6. Uhhh - har haft kigget langt efter denne bluse, men har ikke haft garnet dertil.
  Den petrol-farve er bare sååå skøn!

  SvarSlet
 7. den har jeg kigget påå længe har selv bogen så jeg vil gerne vinde garnet så kan kæresten jo ikke klage over flere garn køb

  SvarSlet
 8. Super god idé. Jeg vil da klart lave den, hvis jeg vinder :-)

  SvarSlet
 9. Jeg prøver også lykken, om jeg skal i gang med Cecilia :-)

  SvarSlet
 10. Jeg har også Cecilia på min ønskeliste, den er så smuk, og jeg tror heller ikke den tager så lang tid at lave. (med mindre de bare er superlynstrikker, dem jeg har set i blogs)
  Flot giveaway. Håber jeg vinder :-)
  Knus Elsebeth

  SvarSlet
 11. Din blog har været i min reader længe, men nu har jeg også tilmeldt mig her, for jeg nyder at læse med hos dig. Cecilia er klart på to-do-listen, omend der er meget andet som også skal laves.

  SvarSlet
 12. Hold da op - troede jeg var en af dine faste piger, men nej! Læser dig med stor fornøjelse og har selvfølgelig meldt mig under fanen nu ;-)
  Cecilia er skøn og garnet ligeså - hver eneste en af farverne

  SvarSlet
 13. Jeg har læst fulgt med på sidelinien gennem længere tid. Men nu har jeg registreret mig som fast læser.

  SvarSlet
 14. Jeg er også fast læser hos dig - og vil meget gerne være med. Jeg har strikket en Cecilie engan - men den blev for stor og "røg" videre. Jeg vil derfor helt klart forsøge mig engang til med modellen
  Ps
  Vi ses på fredag i Fandango

  SvarSlet
 15. Jeg melder mig i rækken af faste læsere,som gerne vil vinde det lækre garn,har desværre ikke opskriften på cecilia,men kan se et lækkert sjal for mig i lilla

  SvarSlet
 16. Jeg kiggede faktisk på messen efter garn til Cecilia, men jeg fandt kun 3 nøgler i den farve jeg ville have ;-(

  SvarSlet
 17. Jeg har også meldt mig i rækken af faste læsere, men jeg har faktisk fulgt din blog længe. Men jeg synes din give away er så interessant, at jeg gerne vil være med.
  Anne

  SvarSlet
 18. hej Susanne. Blev lige opmærksom på din blog - og din give-away :o)
  den deltager jeg meget gerne i -
  har selv bogen 'feminin strik' og har kigget på Cecilla, blandt andre. Ja der er bare så mange flotte ting at vælge imellem.
  mange hilsener
  Mona

  SvarSlet
 19. jeg vil da også gerne deltage her.
  Min svigerdatter har kikket i min "Mere Feminin STrik" og har netop forelsket sig i Cecilia, så det ville da være skønt at vinde garnet til den.

  SvarSlet
 20. Så har du fået endnu en ny fast læser :-)
  Har strikket flere af modellerne fra bogen og kunne også godt tænke mig at forsøge mig med Cecilia.
  Glæder mig til at følge din blog.

  SvarSlet
 21. Jeg vil da også gerne være med.
  Cecilia er lige noget for min datter.

  SvarSlet