onsdag den 13. februar 2013

En ny pung og Læsø

Lige siden "strik en ø" blev udgivet har Læsø været en af mine favoritter, jeg har kigget meget respektfldt på mønstret. Man skal vist være omhyggeligt under selve strikningen, men også med strikkefastheden. Så jeg er gået som katten om den varme grød.

Fornylig købte jeg en ny pung - grøn med brunt fór og lidt lilla kanter. Lidt anderledes for mig, tasker og punge plejer at være sorte eller pink.
 Men jeg blev hurtigt glad for den og en dag fik jeg den idé, at strikke en mobil til den i de 3 farver. Og så kom idéen om at strikke den i det mønster Læsø er strikket med. Så blev dte en slags strikkeprøve.

Den første jeg hørte fortælle om det var Charlotte Kaa, hun laver pulsvarmere af sine strikkeprøver men senere har jeg opdaget, at Marianne Isager også gør det. Jeg har brugt 10 gram Super Soft og knappen er fra solo-knappekassen.

 Mobilpungen er blevet fin, men hvad med strikkeprøven? Strikkeprøven 9,5 cm i bredden og 9 cm i længden, det er skulle være 10 * 10cm. Så jeg må prøve igen - jeg vil give Super Soft en chance mere, så jeg laver en ny prøve på p. 3 og 4. Hvis det ikke går må jeg finde noget andet garn.

Næste gang skal min strikkeprøve blive til pulsvarmere.

2 kommentarer:

  1. Det er da en genial ide, at lave strikkeprøver, der kan bruges til noget.

    SvarSlet
  2. Det er da smart fundet på. Strikkeprøver der kan bruges til noget giver lidt mere mening end dem vi bare trævler op igen.

    SvarSlet