mandag den 7. januar 2019

Dotted Rays

Jeg opdagede Stephen West fordi "de andre" deltog i KALs, hvor de strikkede hans sjaler og overvejede om de var pæne eller grimme, om farverne var gode. Men Stephen West's opskrifter og ideer groede på mig og da hans bog "Sjaler" udkom på dansk købte jeg den nok fordi jeg havde forelsket mig i sjalet Dotted Rays.

Jeg ville lave et ensfarvet og da Sysleriget lavede flytteudsalg købte jeg 2 ngl. pink merino singles lige præcis til denne sjal. Da jeg vil begynde sjalet kunne jeg se at garnet er tyndere end det der var brugt til modellen og som følge deraf også længere løbelængde. Jeg begyndte at strikke med planer om at lave et lille sjal.

Da jeg var færdig og skulel til at lukke af havde jeg over 50 gram tilbage og jeg synes sjalet virkede lidt mindre end beskrevet. Efter mange overvejelser besluttede jeg at strikke en "vinge" mere - stærkt i tvivlom der var nok garn. Jeg havde noget andet pink garn i baghånden til at lukke af med.

Det blev en ægte yarnchicken og jeg har ganske lidt garn tilbage og det ekstra garn kommer tilbage i kassen.
Jeg har brugt 200 gram Sysleriget merino singles og jeg har strikket på p. 4. Sjalet måler 41 cm * 173 cm.


Jeg skal helt sikkert strikke mere af Stephen West og jeg har besluttet at jeg gerne vil strikke det mangefarvede Dotted Rays, det er så flot. Hvis du er bruger på Ravelry, så prøv at søge Dotted Rays-sjalerne frem, der er så mange smukke.

6 kommentarer:

 1. Fed farve du har valgt. Jeg er ved at strikke Dotted Rays i en heftig farvekombination af noget pink, orange og lysegrøn fra Kaosyarn. Vi må se hvordan det ender....
  Mange hilsner Ulla

  SvarSlet
 2. Aaah, jeg elsker denne type indlæg. :)

  SvarSlet
 3. Tak Dorte - hvad er det ved indlægget du godt kan lide?

  SvarSlet