fredag den 28. oktober 2016

Adventskalender eller ej

Da jeg så den fine adventskalender man kan købe i Garnkisten fik jeg sådan en lyst til at blive overrasket med sådan en adventspakkekalender, men hvem skulle købe den? Især som en ægte overraskelse? Sidste gang jeg var til strikkecafe fik jeg noget garn lagt til side og fortalte Tine nogle ting jeg kunne tænke mig og så tænkte jeg at jeg ville få Lars til at tage ind og købe den.

Men det kunne jeg ikke få mig til - det var for underligt at planlægge sin egen overraskelse og instruere Lars i hvad han skulle gøre

Så i onsdags til strikkecafeen i Garnkisten opgav jeg mit ønske og jeg købte det garn jeg havde fået lagt til side også den Aarhus-projektpose som også stod på ønskelisten.


8 kommentarer:

 1. Hvem siger man ikke kan købe adventskalender til sig selv? ;o) Det var faktisk en ide jeg kunne tænke mig at adoptere - der er nogle strikkebøger, jeg kunne finde på at give mig selv. Super ide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du da ret i, men jeg tror at det skulle være en overraskelse og hemmeligt også blev det lige pludseligt fir konstrueret for mig :-)

   Slet
 2. Jeg vil give Mona ret, man kan sagtens købe adventskalender til sig selv - også selvom det selvfølgelig ødelægger overraskelsen

  SvarSlet
 3. Det er sådan en fin ide med den æske til adventsgaver. Jeg har også luret.

  SvarSlet
 4. Gør det noget, at man giver et lille tip? Du ved sådan a la - åh hvor er de heldige, dem der får en adventskalender fra Tine - prøv lige at komme og se, hvor fin den er, he he. Meget smukt garn fra Garngalleriet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i - det er bare så svært for mig. Det var meningen, men ordene ville ikke komme ud...

   Slet
 5. PS: Tillykke med dit nye job og din fine blå trøje :-)

  SvarSlet