søndag den 6. november 2016

Kreative dage og Einrum

Jeg har været til et par strikkerelaterede arrangementer i løbet af de sidste 8 dage. Sidste weekend var det kreative dage sammen med Maj-Britt, som er en af Osmondspigerne. Vi deler interessen for håndarbejde og har også været Skals sammen - Maj-Britt på et broderihold og mig på et strikkehold.

Der var kø ved indgangen, men vi kom ind og igang med at besøge udstillerne og hvor det hyggeligt, at sludre med de mange jeg efterhånden kender.

Jeg valgte også at høre et par foredrag - Irene Jensen fra strikkedysten, som fortalte og hendes vej til at stå på messen og de 2 bøger hun nu har udgivet. Dernæst Charlotte Kaae, som fortalte om farvestrik.

 Jeg er blevet mere behersket i mine garnindkøb for ligesom rigtig mange er garnlageret stort, men selvfølgelig kan og vil jeg fristes og blev det også.

Nogen synes det ligner et tema :-)

6 ngl. manos del Uruguay silk blend fra Garn 10.
1 ngl håndfarvet strømpegarn fra Koushi også til sidst Madeline Tosh - jeg elsker den pink farve, men de fine sorte nister overtalte mig endeligt.

Alt i alt en meget hyggelig dag.

Den efterfølgende torsdag havde en tidligere kollega spurgt om jeg ville med i Tøndering og høre Kristin Brynia Gaunnarsdottir forælle om strik og stress og Einrum. Det ville jeg og det blev også rigtigt spændende.


Kristin fortalte om sine tanker med det islandske garn, tankerne om at det nære og overledelse af de små samfund. Det førte til samarbejdet som førte til at der er blevet spundet Thaisilke sammen med ulden.

Dernæst snakkede vi strik, stress og afslapning - vi lavede strikkeprøver efter ud- og indånding

I invitationen var vi blevet lovet en gave og det er jo altid hyggeligt. Men jeg har oplevet at blive forundret og nok lidt skuffet, så mine forventninger var ikke særlige høje.  Men gaven bestod af et nøgle Einrum og en opskrift på hue og halstørklæde. Det var virkelig en meget fin gave. Når man giver sådan et nøgle garn væk, så er det fordi man maner at man har et godt produkt.

For et stykke tid siden synes jeg at jeg mangler en gul vintertrøje - rigtig gul, ikke karrygul. Sådan en flot gul var der i Einrum farveskalen, så det kom altså med hjem sammen med en opskrift.


2 kommentarer:

  1. Lige præcis den pink-sortnistrede Madeline Tosh har jeg kigget på flere gange, også i Fredericia, men ikke købt - endnu.
    Jeg er spændt på, hvad du får ud af din.

    SvarSlet
  2. Sikke da nogle skønne indkøb.
    Sidste år strikkede jeg en cardigan i Einrums garn, det er rigtig lækkert

    SvarSlet