torsdag den 20. oktober 2016

Nyt job og ny trøje

Der har lige været lidt stille - både her, men også til strikkearrangementer. Der er sket det lykkelige at jeg har fået job - et rigtigt spændende job hos Styrelsen for It og læring. Jeg er blevet ansat i afdelingen som er produktejer for siden optagelse. dk. En side mange af jer nok kender, den bruges når de unge mennesker skal søge ind på ungdoms-, erhvervsudddannelsre m.m. og når efterfølgende skal søge ind på en videregående udddannelse. Jeg skal teste, sikre at de stillede krav overholdes, skrive vejledninger og håndtere fejl. Jeg går glad på arbejde og kommer glad hjem. Jeg er træt i hovedet når jeg kommer hjem, og så skal der strikkes og et bliver der.

I dag syede jeg knapper på denne fine trøje:

Det er Treenighed fra fra Annette Danielsens nyeste bog Knitting Fool. Den er delvis strikket af lagergarn - sipersoft og fin alpake begge fra Garn-garagen. Supersoften har jeg engang vundet, da Garn-garragen havde udskrevet en navnekonkurrence. Den blå farve var ikke som jeg havde set den på netten, så garnet har ligget flere år uden at vide hvad det ville. I sommer besluttede jeg at købe noget fin alpaka og så strikke en cardigan - egentlig skulle det have være AD's tankestreg, men....

Trøjen er et par cm længere end opskriften, men ærmerne er faktisk 4 cm længere end efter opskriften - det blev den bare, men jeg kan godt lide lange ærmer, især når de er stramme.


Jeg har strikket str. L og brugt:
256 gram Supersoft = 1470 m
184 gram Fin alpaka = 1471 m

Jeg har aldrig oplevet at forbruget af 2 tråde har været så ens. Pudsigt :-)8 kommentarer:

 1. En smuk blå treenighed. Det var da sjovt at garnerne passede sammen. En flot og klædelig model.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja garnerne passede fantastisk :-)

   Slet
 2. Tillykke med jobbet, det lyder rigtig spændende
  Skøn treenighed, du har strikket

  SvarSlet
 3. Tillykke med jobbet :-) Flot trøje, jeg har lige fået knitting fool i fødselsdagsgave. Flere fine modeller, jeg godt ville strikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susan - ja jeg synes også der er flere gode modeller i knitting fool. Men jeg er også lidt bagefter med de andre bøger :-)

   Slet
 4. Tillykke med det nye job :-)
  Kh
  Susanne i Silkeborg

  SvarSlet