mandag den 3. marts 2014

Strik på TV

Da jeg var på Skals fortalte Helle Mogensen at TV midt/vest sender nogle små indslag om strik under navnet kludetæppet. Nu har den første udsendelse været der og den kan ses her - håber jeg.

Skals har også fået lavet nogle videoklip med nogle meget spændende designere, de er vist allesammen tidligere elever. Videoklippene ligger her.

I lørdags fortalte Vithard, at der er også er spændende ting pp vej, på TV syd. TV syd vil lave "Den store strikkedyst", inspireret a la den store bagedyst. Deltagerne skal være fra regionen eller have tilknytning til den. Christel Seyfarth skal være dommer og man havde spurgt hvem der var hendes største modsætning og der havde hun nævnt Vithard, Så de 2 skal være dommere. Det er jo et meget spændende tiltag som vi må følge og vise interesse så det kommer på landsdækkende TV.

Jeg har forsøgt om jeg kunne lægge videoklippene ude i siden, men det kunne jeg ikke finde. Jeg kunne finde noget You-tube-noget, men det tror jeg kun er til klip fra You-tube. Ved nogen af jer hvordan man gør?

8 kommentarer:

 1. Det er da vildt sejt - ja håber det bliver landsdækkende sådan at vi i København også kan se det + være med :)

  SvarSlet
 2. Nej hvor spændende og så lige i mit område. :o)

  SvarSlet
 3. Spændende. Jeg vil glæde mig til at kigge dine links - det er desværre ikke i vores region/TV nord.

  SvarSlet
 4. Det lyder rigtig spændende. Desværre kan jeg ikke være til nogen hjælp.

  SvarSlet
 5. Det er spændende tanker der er omkring strik. Mon du linker til hele udsendelsen, ellers se mit link på bloggen. Udsendelsen varer 30 min.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det - jeg troede jeg havde det hele. Jeg har lige set det og min sluttede lidt brat efter 27-28 minutter. Jeg skal i hvert fald nok linke til alt hvad jeg hører om. Jeg bor selv i Østjylland. Det tæller vel også, hvis vi er mange som ser det via links?

   Slet
 6. Hvor er det skønt at der kommer så mange strikke udsendelser. Både nyt på DK4, på TV midt Vest, som du skriver og nu også fra syd... Glæder mig til at se det... Vi kan vel hente det på PC'en?

  SvarSlet
 7. Alle kan selvfølgelig se udsendelserne på Tv Syds hjemmeside www.tvsyd.dk fra når de sendes i efterårsplanen på Tv Syd+.
  Her kan man også NU gå ind og tilmelde sig, hvis man bor eller har rod i Tv Syds sendeområde, der går fra Hovedgård/Blåvandshuk i nord til Sydslesvig - altså grænseområdet i det nordlige Tyskland.
  Det er meningen programmer skal sendes fra medio august en gang i ugen hele efteråret. Vi planlægger med 12 programmer. Vi vil elske rigtig mange unge som gamle - mænd som kvinder har lyst til at melde sig :)
  Mange strikke hilsner fra Charlotte Sølvsten, tilrettelægger, Tv Syd

  SvarSlet