søndag den 30. marts 2014

Lørdag i Ry

Jeg kørte lidt tidligt, for jeg ville gerne finde en P-plads tæt på Mølleskolen, jeg har nemlig en elendig stedsans, hvilket også betyder, at jeg kører efter GPS, de første gange jeg skal nogle steder. Det med at finde vej med GPS er altså ikke nemt når de laver nye rundkørsler og laver indkørsel forbudt. Det ved GPS'en jo ikke.

Heldigvis er jeg blevet bedre til at håndtere GPS'en og jeg kom frem i fin tid og fik en af de sidse nemme P-pladser.

Standene var allerede klar og aulaen var fyldt med glade kvinder.

Efter velkomsten gik jeg til workshop med Bodil Munch "Mønsterstrik med mange farver" . Det var en rigtig god workshop hvor vi fik forklaret tingene tingene indgående og Bodil delte alle sine erfaringer og fortalte også historier fra hun begyndte med sjalerne.
jeg fik lige præcis det med mig som jeg gerne ville: mit sjal er i gang og jeg har lyst til at strikke på det hele tiden. 

jeg håbede på at hilse på nogle af de bloggere jeg følger og det gjorde jeg heldigvis. Det var altså bare så dejligt at møde jer! Jeg mødte også en masse strikkere jeg har lært at kende til Strikkeklub hos Garn10.

Jeg fik også shoppet lidt både garn, opskrifter og en rigtig flot pude med broderier. jeg er faldet pladask for den måde at lave puder på.Også et lille glimt af mit sjal :-)


7 kommentarer:

 1. Hyggeligt at hilse på dig, Susanne :-)

  SvarSlet
 2. Hvor flot at du allerede er i gang. Det var dejligt at møde dig, jeg må se at komme til strikkecafe i garn 10 engang.

  SvarSlet
 3. Hej Susanne - ja det var rigtig hyggeligt at hilse på dig. Og jeg ser du også købte ind til den smarte silkesag fra Katrinelund :o) - ja den var ikke til at gå forbi. flotte farver, du har valgt. Og dit sjal er jeg rigtig spændt på. Det ser lovende ud. :o)

  SvarSlet
 4. Ih, du er kommet godt gang. Det bliver spændende at følge.
  Jeg tror jeg så både dig og Strikkeheksen i hallen, men der var jo så mange at snakke med og meget at se på.
  Glæder mig allerede til næste Fiberfest.

  SvarSlet
 5. Ærgerligt at man ikke kan være 2 steder på samme tid.
  Jeg ville ellers meget gerne have været med :-)

  Sikke den dejlig dag du har haft!

  SvarSlet
 6. Det kunne have været rigtig sjovt at være med og hilse på dig, men det må blive en anden gang. Til gengæld lyder det til at du har hygget dig og haft en god dag. Fine ting du har købt og dit sjal tegner rigtig godt.

  SvarSlet
 7. Tak for dejligt selskab, Susanne!

  Årh, du er jo for sej til at strikke mønsterstrik - og vælge farveforløb! Meget smuk og lovende start på sjalet

  SvarSlet