mandag den 5. november 2012

Lidt trøst...

I dag har jeg været til tandlægen - på en nødtid, da jeg i fredags tabte en krone. Den er sat på en gang, så jeg havde lidt ondt i maven, da jeg var bekymret for om den kunne sættes på igen. Det er ikke en stærk tand længere.

Heldigvis kunne tanden sættes på igen, men en ting er sikkert, den vil falde af igen og måske vil tanden knække. Jeg så både foto og røngtenbilleder. Min tandlæge har også overvejet alle muligheder til når tanden falder af. En løsning til ca. 14.000 og en anden til ca. 18.000 kr. Jo-jo!

Lidt trøst skulle jeg have - jeg gik fordi italiensk is, soft ice og kager og det er jeg stolt af.

Men så gik jeg ind i Tønderring Strik og købte disse

 - de sætter sig ikke hofterne og topmaven - i hvert fald ikke på den måde :-)

9 kommentarer:

 1. Ja trøst kan man altid bruge lidt af.;)

  SvarSlet
 2. Syntes det var et standhaftigt valg - jeg havde nok valgt både is og bøger, jeg har rygrad som en regnorm...

  SvarSlet
 3. Det var et godt valg, det er 2 gode bøger, jeg har dem begge og der er helt sikkert flere modeller, der skal på pindene.
  Det lyder godt nok som mange penge du skal betale for din tand.

  SvarSlet
 4. Nej det kan du da have ret i - og ovenpå sådan en besked, skal man da have lidt at 'skylle ned' med ;o)
  gode bøger i øvrigt
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Av min arm .. siger jeg bare ... eller osse skulle det være av min tand ... man skulle ha´ været tandlæge. De skulle osse være nogle af de bedst lønnede i DK men det en hel anden historie
  Men rigtig godt du fik lidt trøstegaver.

  SvarSlet
 6. Det fortjener du også. Phu ha sådan nogen tandlæge besøg er ikke altid lige sjove.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 7. Flot gået Susanne - du valgte det rigtige med de to strikkebøger. Mht. den videre behandling af den tand, som synger på sidste vers, så begynd hurtigst muligt at lægge penge til side til videre behandling. Jeg har lige fået nr. 2 implantat, og jeg er superglad for den løsning, men vælg ikke et sted, hvor det kan ordnes på en time! Vælg rigtigt med din tandbehandling - det er vigtigt - ja, det er dyrt, men det er det værd. Kh. Kirsten L.

  SvarSlet
 8. Jeg kan godt forstå du skulle have trøst. Py ha sikke udgifter du har i udsigt. Krydser fingre for at det varer lang tid inden dine penge skal afleveres hos tandlægen. Alt andet lige er det sjovere at give dem ud på strik;)

  SvarSlet
 9. Jeg ville også til enhver tid vælge de to bøger fremfor is og kage; de gode bøger er jo langtidstrøst, hvorimod isen havde været en kort fornøjelse!

  Men æv, æv, at det skal være så dyrt at gå til tandlæge!

  SvarSlet