lørdag den 10. november 2012

Garn og meget garn

Jeg har meget garn og elsker garn og elsker at skabe noget med det.Jeg har bestemt, at nu skal der arbejdes seriøst på at nedbringe lageret. Ingen skrappe regler om at jeg ikke må købe garn!! Det er nemlig for farligt, så tror jeg bare jeg går glip af noget :-)

Jeg har flere små projekter, som kan forbruge lidt fra mit stash, som jeg vil kaste mig over i weekenden, mens jeg også strikker på mine større projekter.

I går aftes fandt jeg et blåt nøgle Natur garn frem, det var oprindeligt købt til at strikke en kurv til båden, men det bliver vist ikke til noget. Nu skal der strikkes ballerinaer. Sådan så de ud efter strikningen.Jeg brugte stort set hele nøglet og jeg har inspirationen herfra og opskriften herfra. Nu er de blevet filtet i vaskemaskinen. Jeg synes de er fine, men de har filtet meget (og jeg ved godt hvorfor :-)) jeg putter nemlig tit alt for meget i maskinen. Jo mere man fylder i, jo mere det der skal filtes.

Jeg synes de er fine og jeg skal lige prøve en gang til. Jeg tænker blot lidt på - hvordan laver man dem til andre? De skal tilpasses mens de er våde.

De færdige ballerinaer er færdige og når de er helt tørre skal de have latex under bunden.


Næste reste-/stashprojekt er et par pulsvarmere og vaskning af en trøje som ikke må vaskes :-)

Fortsættelse følger.

2 kommentarer:

  1. Det har jeg altid gerne ville prøve, vil gerne se "efter" billeder :)

    SvarSlet
  2. Jeg opdagede det også lige - det kommer straks :-)

    SvarSlet