onsdag den 2. maj 2012

Forår og en kjole

Jeg faldt for denne model fra Garnstudio, på en eller anden måde føles det bare som min "stil". Jeg har bare altid været tilbageholdende med at strikke kjoler, egentlig tror jeg min mor altid har advaret mod det. Men nu er det bare "in" og mange har held med det, så nu skulle det altså præves. Jeg har strikket str. L med længde som den største model. Jeg har brugt 12 ngl. (11 ngl. og 12 gram) cotton light. Jeg startede den 19. april og blev færdig den 29. april - når man lige har strikket borten for neden, så er det glat på rundpind og der er jo super til tv-kigning m.m.

Jeg skal ikke stå tilbage for Tine, som viste sin Gåseøje i det mest stemningsfulde billede, så jeg fik Lars med ud i haven til et blomstrende træ og håber det lykkedes.
Og så lige et billede på ginen, hvor man bedre kan se kjolen og mønstret:9 kommentarer:

 1. Hold fast,det har da været turbo strikning,meget smuk kjole til dig,nogen gange skal man ikke høre efter hvad mor siger :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin ')
  Godt du prøvede at strikke den,
  I er fine sammen.

  Yt

  SvarSlet
 3. Den er så flot, og sikken et kæmpe arbejde på ingen tid. Tillykke med den.

  SvarSlet
 4. Ih du milde hvor er den fin og den klæder dig virkelig godt, så det var godt set af dig. Hvordan har garnet været at strikke i? Jeg har hørt flere der klager over det deler sig.

  SvarSlet
 5. Tak for alle jeres kommentarer og nej man skal ikke altid høre hvad mor siger :-)

  Uldbegavet, du spørger hvordan garnet er at strikke i, det er egentlig OK, men det er rigtigt det kan godt dele sig, men ikke værre end en del 100 % bomuldsgarner jeg har strikket i f.eks. Idena cotton lux. Jeg har strikket på mine Knit pro pinde, som nogen har sagt til er bedre til at fange hele tråden og jeg har holdt øje og ikke haft ret mange problemer.

  SvarSlet
 6. Smuk kjule og en smuk farve. Tillykke med det vellykkede arbejde.

  SvarSlet
 7. Hvor er det en flot kjole og den er super flot til dig ;-)

  SvarSlet
 8. Hvor er den blevet flot!
  Og sikke nogle fine billeder :-)

  SvarSlet