søndag den 8. november 2015

En dejlig lørdag

Lørdag den 7. november var dagen, hvor vi skulle til reception hos Tine i Garnkisten. Lone havde fået en god idé til en gave - hvad er "hot" og hvad er "not" i en garn butik. Vi mødtes på Puster Vig og fulgtes til butikken.

Det er garnbutikken Ingers Tine har overtaget og jeg tror det bliver fuldstændig vidunderligt. Vi blev modtaget af en glad Tine, som havde familien ved sin side. Vi blev også fint beværtet med chips, chokolade, vin, vand og cola.
 Lidt indkøb skulle der også til...


Dernæst tog Lone og jeg til DOKK1, hvor der blev strikket, som altid den første lørdag i måneden :-)
Det var en dejlig lørdag i godt selskab og med masser af glæde :-)

5 kommentarer:

 1. Ja, det har helt sikkert været en dejlig dag - selv er jeg ked af, jeg ikke kunne være der, men der bliver besøg en anden gang :-) Sikken lækker farve dit Rowan garn har :-)

  SvarSlet
 2. Tak for jeres besøg og den fuldstændig fantastiske gave!
  Jeg er sikker på I har hygget jer helt vildt da I lavede den :-)

  SvarSlet
 3. Super fed gave Tine fik der. Til at hjælpe hende til at huske på hvad der hot og NOT. Hihi syntes nok det var dig Susanne jeg så ti strik i dokk1 i sad ved et bord et stykke væk ikke sandt. Det var meget hyggeligt og masser af mennesker som var hver deres sted i stikkeverden fedt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi kom lidt sent og vi synes det var lidt uoverskueligt, at finde flere stole til rundkredsen. Så satte vi os ved det høje bord. Jeg holder øje med dig næste gang :-)

   Slet
 4. Skønt at læse om en dejlig dag. Det ser så hyggeligt og indbydende ud. Et must på næste tur til Århus.

  SvarSlet