fredag den 30. maj 2014

Fra oven og ned

Til fiberfesten i Ry faldt jeg for denne tunikaagtige ting fra Katrinelund. Det er ikke en helt typisk model for mig, men syntes godt om garnet og forestillede mig den skulle bruges til at tage over mig når jeg tager sol og jeg så lige...
Allerede mens jeg strikkede den, blev jeg mere og mere glad for den. Den er strikket i Soft Silk fra BC garn. Jeg har brugt 99 gram af den gullige farve og 127 gram af den olivengrønne og strikkede på p. 3,5.

Ja, ja jeg har allerede brugt den til andet end oprindeligt tænkt, den er fin sådan lidt tunikaagtigt over et par piratbukser, så den kom på da jeg cyklede ind til byen i dag.

I opskriften er målene angivet efter vask og den så også lidt kort ud mens jeg strikkede, det var faktisk også OK bortset fra at den strittede for meget nederst i sidesømmen.

Men min gav sig også i vask og kom til at se ud som på billedet.

Men strikker man den i andet garn skal man være lidt opmærksom på det med længden. Den vil også være fin som kort - som en bluse, men jeg ville tage lidt mere ind i sidesømmen fordi den strittede for meget.

2 kommentarer:

  1. Den ser rigtig fin ud - råsilken er bare så lækker. Den kan da bruges til både det ene og det andet :-)

    SvarSlet
  2. Hvor er den bare blevet rigtig flot,tænk den opdagede jeg slet ikke i Ry

    SvarSlet