søndag den 27. april 2014

Kællingestrik

Hvor kommer de fra?

I går var jeg til Kællingestrik hos Bente Geil i Silkeborg og invitation lød på at der skulle medbringes en lille kage og så skulle vi snakke. Der var kommet kvinder det meste af Jylland: Sommersted, Skanderborg, Malling, Bjerringbro..... Det blev et fantastisk kagebord og Bente havde udover kaffe og te også stillet sodavand, vin m.m. frem og bordet var fint dækket midt i mellem alle kasserne med garn. Det var hyggeligt, men jeg glemte alt om at tage billeder til bloggen og Instagram - så var jeg vel i godt selskab? :-)

Også til garnet - jeg havde faktisk læst om det i nyhedsbrevet:
"Vores spinderi har fået påskeplim og lavet en gul farve på vores Bomuld og uld, som aldeles ikke er rigtig. Den er nærmest æggeblommefarvet. Jamen, den er faktisk rigtig fin, og de kan selvfølgelig ikke lave den igen.Så nu ligger der 100 kg her hos os og venter på at blive små påskekyllinger eller bare noget ...
Vil du have del i denne fantastiske lækre gule - helt ærligt, faktisk ok farve, så kan du købe den lige her ..."

Og jeg synes også farven er Ok - faktisk så Ok at jeg købte 10 nøgler - jeg ved jo ikke helt hvad jeg vil strikke - udover at en No. 8 altid bliver overvejet. De kostede 30 pr. nøgle.

Vi prøvede også modeller og der er et par stykker jeg gerne vil lave på et tidspunkt: Paneldebat og Jomfruhummer i A-model. Faktisk tror jeg også jeg kunne finde på at lave den korte taljerede Jomfruhummer, men den var der ikke lige.

Hvad med strik? jeg har lige færdiggjort en Scorhed sweaterdress af Kim Hargreaves, den er lige blevet vasket og ligger og tørrer og er måske lidt for stor omkring hoften - så jeg overvejer lige om der skal trækkes et par tråde ud og strikkes om!!

På pindene er en Grasshopper - en fin topdown model fundet på fransk på Ravelry.

God søndag!!


5 kommentarer:

 1. På billedet ser den gule farve aldeles dejlig ud - en rigtig sommerfarve (og det kommer fra en, som normalt IKKE er til gult!)
  Lyder som nogle spændende projekter, du har haft gang i glæder mig til at se dem :-)
  Og fortsat god søndag til dig også
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Den strikkedag missede jeg da vist .. :o/ Bente Geil havde varslet at der ville blive sådan en dag + et parti gult garn på bud. Det ser rigtig flot ud - måske lige noget til en sommerkjole ?
  Det lyder som et godt arrangement :o)

  SvarSlet
 3. strikke hurtigt eller langsomt, når man er ved at går ud for garn? :-)
  Jeg kan se, at du valgte hurtigt, for der kommer da godt nok skønne ting af pindene i en fart :-)

  SvarSlet
 4. Det ser ud til at være en dejlig farve, der kunne blive en fantastisk nr. 8 ud af det garn. Jeg glæder mig til at se din kjole.

  SvarSlet
 5. Synes også den gule ser rigtig dejlig ud - spændende hvad der kommer ud af det :-) Det lyder som et dejligt arrangement :-)

  SvarSlet