lørdag den 1. juni 2013

Cardiganvalg

Det grå garn jeg vandt op i går skal bruges til en cardigan, jeg er storforbruger af dem og mangler en grå. I går lavede jeg strikkeprøver og fandt jeg nogle opskrifter frem.

En "Reliefstrikket jakke" fra "Naturlig Strik" eller "Ribstrikket cardigan med krydsede masker" fra "Bohemestrik".

Jeg var ikke helt sikker, så jeg besluttede mig for at sove på det...

I morges var jeg nærmest den reliefstrikkede jakke, men alligevel lidt usikker, så mine Kim Hargreaves-bøger kom i spil, de to ovenstående har nok ikke helt den lethed jeg søger. I udvalget er nu: "Pool" fra "Indigo" eller "Lucy" eller "Shimmer" fra "Misty".

Jeg skal vist sove på det igen (og så håbe at der ikke kommer flere i spil)...

9 kommentarer:

 1. UHH,er du nu sikker på du tør sove på det,igår 2 modeller at vælge imellem,idag 3 modeller-jeg havde altså sovet med øjnene åbne så du ikke har 4 at vælge imellem imorgen-smiler-ellers fede modeller du skal vælge imellem,og en grå cardigan går man aldrig fejl i byen af

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tænkte jeg også - men nu har jeg sovet og har stadig de samme 5 at vælge imellem, men det skal nok gå også må jeg bare strikke de andre senere.

   Slet
 2. Den der Ribstrikket cardigan med krydsede masker fra "Bohemestrik" kan jeg altså rigtig godt li !
  Måske man skulle kikke lidt nærmere på den bog ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja den ribstrikkede med krydsede masker er skøn, den skal strikkes, men jeg tror ikke det bliver i dette garn - Bohemestrik er en god bog i et hæfte, så den er ikke så dyr.

   Slet
 3. Hvad med Syren af Annette Danielsen/Strik en stund. Jeg mener også Rasmilla har en sød en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine forslag - Syren er slet ikke mig, men jeg vil kigge ind hos Rasmilla og se om den skulle være noget.

   Slet
 4. Uha sikken en beslutningesproces ..
  men jeg kender det. Alt for meget at vælge imellem - den ene model smukkere end den anden. Nu er jeg spændt på hvad du lander på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja for jeg har også idé inde i mit hoved, en idé om udtrykket eller det den skal bruges til. Men alt i mens jeg tænker og overvejer strikker jeg andre ting.

   Slet
 5. Ja, jeg kan bedst lide Pool og Lucy - måske skulle du prøve Lucy, for den har du jo tidligere snakket om, da du fik bøgerne :-)

  SvarSlet