lørdag den 11. maj 2013

En gylden bluse

Sidste efterår kiggede jeg på garnet og blev helt vild med den gule farve og da, jeg lige havde strikket denne grønne, vidste jeg hvilken opskrift jeg skulle bruge. Da Wisdom var færdig blev jeg enig med mig selv om at nu skal det være.
Jeg har strikket i Siesta fra HP gruppen, som er Viscose. Garnet er ret levende og var lidt svært at strikke af, bl.a. opførte kanterne sig anderledes end jeg ville have dem til. Men nu falder den pænt, dog er den til den afslørende side. Den næste jeg laver bliver med lidt længere ærmer, jeg har tænkt mig at arbejde med denne opskrift så jeg kan lave den "perfekte" bluse,

Jeg har brugt ca. 5,5 nøgle Siesta. Jeg v ed i øvrigt nu at garnforbruget i opskriften er til den sikre side, dette garn løber også 115 m/50 gram.

Jeg skal nu igang med strikningen, jeg er i gang med Wingspan og flere pulsvarmere også har jeg fundet garn frem til en Parrot og den skal jeg da også snart i gang med.

De 2 lyse farver ligger for sig selv fordi jeg ikke har besluttet om de skal med :-)

3 kommentarer:

 1. Sådan en afslørende model kan måske virke motiverende....og ellers ved du jo at der bare lige skal et par masker mere på pinden til næste udgave :-) Kan godt forstå du vil "lege videre" med modellen; den er superfin, enkel og anvendelig!!!

  Altså, jeg har samlet garn til endnu et Parrot-tørklæde og det er meget tæt på at ligne dine farver til forveksling! Umiddelbart synes jeg de lyse skal med, men det med farverne giver jo hurtigt sig selv under strikningen...... Man kan jo bare vælge til og fra undervejs - herligt!

  SvarSlet
 2. Den er utrolig flot. Sikken farve !
  Og fint at finde en god grundmodel, der kan varieres.

  SvarSlet
 3. Sikke en god ide at skabe sin egen grundmodel. Blusen er sød og i en dejlig farve.
  Mht. Parrot er jeg i tvivl. Jeg tror jeg ville vælge en grå i stedet for den lyseblå, hvis det var mig.

  SvarSlet