onsdag den 31. oktober 2012

Jeg er fri...

Ja, jeg er - jeg har opsagt mit abonnement på Kreativ Strik og Strikkemagasinet. Nogen er jer husker historien - nye læsere kan læse med her
.Jeg skrev en mail til hver af bladene - den ene kom tilbage. Jeg fik mange tilbagemeldinger og læste lignende oplevelser som mine på mange andre blogs og jeg har nu fået stykket en forklaring sammen.

"Man" besluttede hos Jacobsen Publications, at lave et julenummer (måske havde man en aftale med Panduro hobby). Jeg  har ikke fundet ud af hvorfor de 4 blade firmaet udgiver skulle være ens.

Til gengæld fik jeg forklaret, at det aldrig havde været meningen, at jeg skulle have 2 blade, meningen skulle være at det på grundlag af mit navn og min adresse skulle være sorteret fra. Jeg tjekkede mine oplysninger, de er ens. Hende jeg talte med i kundeservice tilbød glad at hun ville fortælle hvad forslellen var. Hun måtte erkende at der ingen forskel er og ville bringe det videre.

Mandagoig tirsdag har jeg haft en god maildialog med kundechefen fra Susema og hun er faktisk den eneste som rigtigt har lyttet til mig.

Mit andet nr. af Kreativ Strik indeholdt lutter hækleopskrifter og det gjorde jeg dem opmærksomme på og den eneste respons jeg fik var en sælger, som så solgte mig Strikkemagasinet. Det ville jeg nemlig blive glad for når det nu var strik jeg ville læse om. Og se hvordan det gik. Jeg oplever, at de ikke forstår deres kunder - de tror at hvis man strikker vil man også folde kræmmerhuse???


Jeg har nu opsagt begge abonnementer da den eneste måde jeg som forbruger kan blive hørt på, er at stoppe med at købe produktet. Jeg skrev til kundechefen, at jeg ved mange andre har meldt sig ud. Jeg skrev også håber hun kan bruge det som argument for at lave de produkter vi efterspørger.

Jegskrev også, at jeg håber at det lykkes at lave et dansk strikkemagasin af god kvalitet, så er jeg tilbage. Ringer der en sælger i næste uge og siger at bladet er nyt og forbedret far næste nummer, så tror jeg ikke på ham.

De penge jeg sparer vil jeg bruge på at købe strikkebøger af danske og udenlandske designere - det har jeg jo råd til nu :-)

Og iøvrigt, så har jeg fået godskrevet et blad :-)

6 kommentarer:

 1. De har også fået min opsigelse på begge blade. Var heller ikke tilfreds med indholdet af bladene og deres jule-stunt var dråben. Jeg vil også bruge de sparede penge på mere direkte køb af garn og opskrifter/bøger, som falder helt i min smag. Der var simpelthen for lidt i bladene, som jeg kunne lide.

  SvarSlet
 2. Jeg holdt kun strikke magasinet, ja holdtbog ikke holder. Jeg har også længe overvejet at melde det fra, men gang på gang blev det v tanken. Men nu er det slut. Den panduro julereklame jeg modtog i lørdags var dråben. Og ja der kan jo købes en bog hver 2-3 mdr for de penge. ;-) eller noget andet i virkeligheden mangler jeg hverken garn eller opskrifter.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 3. Godt for dig - så kan de lære det. Jeg har også opsagt mine abonnementer for længe siden. Synes ikke de holder standarden overhovedet. Når man ser hvad udenlandske blade kan, så er vi håbløst bagud i Danmark. Ikke et eneste godt dansk strikkeblad, det er sørgeligt. Så hellere spare op og købe en bog i ny og næ af de gode designere.

  SvarSlet
 4. Super godt du har taget kampen ... det der stunt er da bare for meget

  SvarSlet
 5. Så godt at du gider lave en tilbagemelding, så vi (måske) kan få nogle ordentlige produkter. Det letteste er jo bare at sige op ....

  Glædelig torsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 6. Sådan :),så kan de lære det,ikke rimeligt at tage spidsen af en jetjager for et blad,og så levere sådan noget sjusk

  SvarSlet