søndag den 14. oktober 2012

En krydret lørdag

Jeg tog forventningsfuld ind til Fandango og blev af mange forventningsfulde strikkere.

Der lå garn og flotte strikkede ting, kaffe- og tevand klar, samt dejlige snacks. Vi var klar.


Charlotte startede med at fortælle og sit strikke mæssige livsforløb og beskrev sig selv som uordentlig og delte at hun hader strikkeprøver. Altså i stedet for at lave en strikkeprøve kan man bare strikke et par pulsvarmere :-)
.
Det blev så også vores opgave udfra Charlottes anvisninger og det udleverede kompendie med det Fandango-sponsorerede garn. Vi lærte at strikke bobler, hvor strikker vrang fra rettet, vi spytsplejsede og strikkede mønster. Tiden fløj afsted - faktisk blev jeg noget overrasket da nogle begyndte at pakke sammen, jeg trode dre var masser af tid. Men nej, kl var. 17.50 og det skulle slutte kl. 18.00
 
Jeg har kun gode ord om arrangementer og nød Charlotte positive, sprudlende og alligevel meget rolige og tålmodige facon.
 
Når mine pulsvarmere er færdige kommer de her på bloggen :-)4 kommentarer:

 1. Det må have været et fantastisk sted at være.

  SvarSlet
 2. der ville jeg ogs¨gerne have været-men mit nyhedsbrev blev væk :(,håber hun kommer en anden gang,hun laver så flotte ting i dejlige farver

  SvarSlet
 3. Øv altså at jeg ikke var med, det lyder som en skøn dag.

  SvarSlet
 4. Sigrid: Det er det absolut også, jeg nyder at være i Fandango i mellem garn og knapper.
  Gitte: Ja, det var da ærgerligt, håber vi ses en anden gang.
  Uldbegavet: Ja det var ærgerligt - får du nyhedsbrev far Fandango? Har du set at Fandango er vært ved et Arne og Carlos arrangement på fredag? Og ekstra ærgerligt da jeg gerne vil møde dig.

  SvarSlet