mandag den 6. august 2012

Ferie med feriestrik

Jeg har holdt de første 2 ugers ferie - vi har sejlet en lille tur til Hjelm, der var skønt vejr og om torsdagen startede vi bilen sydpå. Lars har altid ønsket at køre langs Europas Atlanterhavskyst og vi har taget et par etaper. Denne gag er det meningen at vi skulle tage Bretagne.

Vi fik gjort hele Frankrig færdig og vi kørte videre til Spanien, hvor vi kørte igennem Pamploma og kom til Bilbao en skøn by og så omkring Andorra inden vi vendte næsen hjem ad.

Når vi kører meget, strikker jeg og følgende er blevet færdigt'


En vest i sort silketweed i str. 18-24 mdr som er 33 cm lang.

Jeg har brugt 54 gram garn.

Jeg har valgt at peppe den lidt op med grønne knapper. Vesten er bare til gavekassen, men skulle aftageren ønske knapper i andre farver vil jeg bare skifte dem ud.


 Så fik jeg strikket min 5. camomille. Jeg har strikket i Fleece artist - i farven Blue face leicester 2/8 - en smuk farve i brune og blå farver. Til den tynde del af sjalet har jeg brugt mørkebrun Grignasco merinosilk.

Jeg har brugt 95 gram fleeceartist og 40 gram Grignasco merinosilk.

Jeg er meget tilfreds med sjalet, jeg synes det er blevet meget smukt og jeg synes fatisk at det var dejligt blødt mens jeg strikkede, men efter vest og blocking blev det helt skønt.Jeg fik også fortsat og påbegyndt lidt andet - kjolen nr. 8 fra Bente Geil - jeg fik strikket de først 25 cm mens vi kørte, nu er jeg i gang med taljeindtagninger.
Også fik jeg strikket en den pinde på mit andet Helix scarf
Også lige et par billeder fra vores tur
Jeg har stadig 1 uge tilbage og den skal nydes ....

6 kommentarer:

 1. For Søren da også du har været flittig. Man kan nå en del på sådan en lang køretur. Jeg gætter på at det ikke der dig, der har siddet flest timer bag rattet :-)

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det har du ret i - jeg strikker kun fra passagersædet :-)

   Slet
 2. Hej Susanne. sikken en dejlig blog du har her. Jeg elsker også at strikke, og hækle. og vil da helt sikkert følge med i hvad du laver. Ha en dejlig dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ea - Mange tak for det - du er meget velkommen. For er strik det vigtigste - men håndarbejde - jeg kunne tænke mig at lære alt.

   Slet
 3. Dejlige projekter - det er nu slet ikke tosset med en masse bil-strikketid :-) Hvor er den flot din Camomille, sikke fine farver :-)

  PS: 5 g garn til vesten, det er vist lige i underkanten ;-) Nr 8 har jeg også købt garn og opskrift til, nu må vi se, hvornår der bliver tid - det er i hvert fald en dejlig kjole :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups - ja det har du ret i, der skulle stå 54 gram - det tror jeg lige jeg retter :-)

   Slet