torsdag den 23. august 2012

Begivenhedsrig dag - også strikkemæssigt

I dag var dagen hvor min grå stær skulle slippes fri. For at gøre en lang historie kort - på grund af lang ventetid brugte jeg min sundhedsforsikring og kom hurtigt til forundersøgelse i Aarhus og regnede med at skulle opereres her. Det var jo nemt. Men nej... der skulle bygges om, så jeg skulle til Hamlet på Frederiksberg.

Lidt træls og besværligt, men min grå stær var altså også træls, så jeg fik arrangeret kørsel med Falck.

Når jeg skal køre, flyve etc. tager jeg altid rigeligt strikketøj med :-)

Først strikkede jeg en hue, den blev færdig på vej sydpå.

Jeg har vejet garnet og jeg har brugt 52 af 100 gram og det er den største størrelse, kan jeg lave en mindre af resten af garnet - det er da effektivt :-)

I får et bedre billede, hvis Christoffer vil ;-)

Nå, så slog jeg op til vest str. 3 år, som jeg strikkede i bilen og mens jeg ventede på at alle øjendråberne skulle virke.Havde jeg haft denne med
var vesten blevet færdig på vejen hjem - jeg havde kun taget 2, af de 3 nøgler man skal bruge, med. Status på vesten er
På vej mod Vejle var der seriøs kø -en lastbil havde tabt et hjul ved Skærbæk og på Kolding-siden der også et trafikuheld, så vi holdt helt stille for der var lukkede vejbaner på begge sider og da de 2 køer mødtes skulle der flettes.


Og et forsøg på at fotografere køen bagud.


Men heldigvis havde jeg jo også mit Helix scarf med og jeg fik strikket et godt stykke (markeret af strømpepinden og den grønne sikkerhedsnål).

Godt jeg har rigeligt med strikketøj med når der sker sådan noget for så ærgrer jeg mig slet ikke så meget.

4 kommentarer:

 1. Skal da lige love for du har fået noget ud af vente tiden ;)

  SvarSlet
 2. Strikketøj gør underværker i en bil. Det er jo lige før at transport bliver hyggeligt og man føler også at man bruger tiden til noget fornuftigt.

  SvarSlet
 3. Ja du forstår da at udnytte tiden :) Håber alt er vel med den bortfløjne stær

  SvarSlet
 4. Du er da effektiv, ingen tid går til spilde og det er fornuftigt for sådan nogle lange køreture kan være forfærdelig kedelige. God bedring med øjnene.

  SvarSlet