søndag den 8. januar 2012

Jeg fandt...

Jeg var lige en lille rundtur rundt på mine garn-/strikkefavorithjemmesider og hos Fandango så jeg at 11. februar 2012 er der standup med Bente Geil. Det må jeg da deltage i, så jeg har lige købt billet.
Ved nærmere eftersyn, så jeg at der også er workshop...

7 kommentarer:

 1. Tak for info - det tror jeg lige, at jeg skal overveje at købe billet til :-)

  SvarSlet
 2. Kedeligt man bor på Sjælland, jeg syntes der sker så meget omkring den strikkeforretning I har! Jeg syntes det er spændende at se alt det du har strikket, det giver inspiration. Jeg er selv ny blogger men er dog kommet igang med at ligge billeder ind på min blog annetteskreativiter.blogspot.com
  Hilsen Annette Nielsen

  SvarSlet
 3. Hvor hyggeligt at du kommer :-)
  Jeg glæder mig også.
  Bente er altid en fornøjelse at se og høre :-)

  SvarSlet
 4. Helle: Det lyder hyggeligt, så kan det være vi ses - jeg har lige meldt mig som fast læser hos dig og glæder mig til at følge med.

  Annette: Ja, det er god og aktiv strikkeforretning vi har i Fandango, jeg nyder at komme der og har fået mange gode bekendtskaber. Der er nu flere aktive garnforretninger i Aarhus-området. Det kan da være der også er det i dit område.

  Tine: Ja, det bliver hyggeligt - jeg glæder mig. Jeg kan ikke huske om jeg har hørt Bente Geil, men de forskellige designere er spændende bekendtskab om ikke andet så til inspiration.

  SvarSlet
 5. Rigtig god fornøjelse :)

  Dejlig blog du har her :)

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 6. Kære Susanne.

  Du har vundet en fødselsdagsgave hos Kisser Laptern.

  Vil du maile din adresse?

  Hilsen Kirsten

  SvarSlet