onsdag den 27. april 2011

Strikkecafé med hækling

I går tilbragte jeg endnu en dejlig aften i Fandango's lokaler. Aftenens emne var hækling med gennemgang af de almindeligste masker og evt. tunesisk hækling. Sys havde forberedt at vi skulle hækle en blomst, hvor man kunne prøve nogle af de almindeligste masker. Allle kastede sig ud i hæklingens kunst og i kan se på billedet, hvor travlt Sys hun havde :-)

Efter en tids hårdt arbejde begyndte der at dukke blomster frem i mellem hænderne på deltagerne, som var meget koncentrerede, så koncentrerede at de glemte at forsyne sig af de indkøbte lækkerier.
Men der var altså også tid til strik, Sys medhjælpere hjalp med diverse strikkespørgsmål og engelske strikkeopskrifter. Det var superhyggeligt lærerigt og rigtigt sjovt.

På vej ned til min bil nød jeg den lune aften og livet i midtbyen, det var fantastisk at kigge hen langs åen og det gav mig en fornemmelse at sommeren er på vej og det er kun april. Yeees!!

P.S.: Sys reklamerede for Fandangos nye nyhedsbrev - man kan nemlig nu tilmelde sig nyhedsbreve på hjemmesiden.

2 kommentarer:

  1. Sikke en lækkert strikkecafé, du kommer i - det ser hyggeligt ud, og det ser ud til, at der er rigtig meget garn og rigtig meget aktivitet :-)

    SvarSlet
  2. Sikke nogle fine billeder du har taget!
    Og tak for reklamen for vores nyhedsbrev.
    Og selvfølgelig tusind tak for en super hyggelig aften :-)

    SvarSlet