lørdag den 23. november 2019

Tankestreg III

Jeg er nu færdig med min 3. Tankestreg, den første sled jeg nærmest op og jeg vidste at jeg skulle have en ny. Den 2. lavede jeg i ukendt supersoft, som jeg var lidt skuffet over. Efter oplevelsen med den 2. Tankestreg ville jeg have kvalitetsgarn og jeg valgte DUO fra Design Club,

Derfor besluttede jeg, at jeg ville lave en ny, denne gang i helt sort. Jeg har lige rundet et skarpt hjørne, og skulle skrive ønskeseddel og så valgte jeg at ønske mig garnet denne model. Jeg fik det af Osmondspigerne.

Den første model blev strikket i højlandsuld og en fin alpaka og jeg synes faktisk den faldt pænest. I opskriften er det dobbelt Tvinni fra Isager Garn. Derfor har jeg nu prøvet at strikke i dobbelt uld 2 gange. Mens jeg strikkede den synes jeg det virkede som ordinært uldgarn, men heldigvis gik det bedre efter jeg vasket den. Nu falder den fint med en god tyngde.


Alligevel tror jeg at den næste jeg strikker bliver i stil med den allerførste.

Knapper fandt jeg jeg igen i knappekassen, gråligt melerede plastknapper - lidt i familie med Petiteknits plastknapper. Jeg er ikke helt tilfreds, så hvis jeg finder de rigtige, så skifter jeg dem ud, men jeg skal jo bruge min dejlige trøje.
Jeg har brugt 600 gram DUO fra Designclub og strikket på p. 4 og 5, Osmondspigerne har været i Garnkisten og handle, sikkert via netshoppen :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar